fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Anthony Edwards og USA udraderer Jordan

USA kører sikkert videre til næste runde af VM 2023, da de vandt med 48 point i det indledende gruppespils sidste kamp mod Jordan.

Foto: fiba.basketball

USA ruller videre ved VM 2023, efter de onsdag formiddag dansk tid udspillede Jordan.

Favoritterne endte med at vinde kampen 110-62 – en forskel på 48 point mellem holdene.

USA havde overtaget fra starten af kampen, hvor Anthony Edwards scorede 18 point i første halvleg alene.

Deres momentum fortsatte ind i tredje periode, hvor Edwards også fik muligheden for at vise sine atletiske evner. Med fri adgang til kurven leverede han et fremragende Windmill-dunk. (Se nederst i artiklen)

Kampens topscorer endte da også med at være Minnesota TImberwolves-stjernen, der spiller med stor selvtillid ved disse verdensmesterskaber. I kampen havde han 22 point, otte rebounds og fire assists.

Josh Hart havde også imponerende 12 rebounds i sine knap 18 minutter på banen. Et særligt højt antal for en guard, men ikke uvant for New York Knicks-spilleren

Jordans stjernespiller Rondae Hollis Jefferson, der bringer minder frem om Kobe Bryant med nummer 24 på ryggen, svedbånd på armen og lignende spillestil, var igen landets topscorer. Han leverede 20 point og har derfor snittet 28 point i de første tre kampe af turneringen.

De amerikanske favoritter går altså videre til næste runde, hvor der vil være et nyt gruppeformat.

Her kommer de i gruppe med nummer to fra deres egen gruppe. Den placering vil blive afgjort i kampen mellem New Zealand og Grækenland. Derudover venter Litauen og Montenegro også i næste gruppe, da de allerede har sikret sig videre kvalifikation.

Jordan har derimod tabt alle deres tre første kampe, og deres fortsatte tilstedeværelse ved VM 2023 skal nu handle om 17. – 32. pladsen.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

Analyser

Anthony Edwards er en kommende superstjerne, og jeg tager gerne kampen op med, hvem end der er uenig. Den kække højdespringer kan snildt blive...

Internationalt

Den forsvarende MVP i NBA, Joel Embiid, har valgt at spille for det amerikanske landshold frem for Cameroun og Frankrig, og han skal derfor...

Landshold

The Athletic rapporterer, at Lebron James vil tage sine talenter tilbage til OL-basket efter 12 års fravær samt rekruttere et par prominente venner med.

FIBA

Arturs Zagars, Simone Fontecchio, Jonas Valanciunas, Nikola Milutinov og Franz Wagner udgør VM´s All Second-Team. Det har det internationale basketballforbund offentliggjort.

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

FIBA

Tyskland er verdensmestre for første gang efter en intens finale mod Serbien. Tyskland slog Serbien med 83-77.

FIBA World Cup

Der var drama for alle pengene, da Canada søndag løb med bronzemedaljerne efter en vanvittig kamp mod USA, der først blev afgjort i overtid....