fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Antetokounmpos rekordhøje 64 point førte til dramatisk situation

Milwaukee Bucks’ Giannis Antetokounmpo var ikke til at stoppe mod Indiana Pacers, hvor han scorede 64 point, hvilket udløste en dramatisk situation efter kampen.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Giannis Antetokounmpo var ustoppelig i nattens kamp mod Indiana Pacers.

Milwaukee Bucks-stjernen scorede 64 point i 140-126-sejren. Det er altså både en personlig rekord, men også det meste en Bucks-spiller nogensinde har leveret.

Det var desuden en effektiv aften for den tidligere MVP, som skød 71% fra gulvet. Derudover supplerede han med 14 rebounds, tre assists og fire steals.

Man skulle derfor også tro, at det var en godt tilfreds Antetokounmpo, der blot kunne juble efter kampen. Men der udviklede sig en dramatisk situation, da han ikke kunne finde kampens bold, som han ønskede at beholde.

Det resulterede i, at han styrtede ud mod Pacers’ omklædningsrum for at få fat i bolden. Ifølge Pacers’ cheftræner, Rick Carlisle, havde de taget den med for at give den til førsteårsspilleren Oscar Tshiebwe. Han havde nemlig scoret sit første point i NBA.

Antetokounmpo vendte kort efter at have været inde i omklædningsrummene vred tilbage ud på banen. Her havde han en intens diskussion med Pacers’ Tyrese Haliburton, før han tomhændet forlod situationen.

Efter kampen fortalte Antetokounmpo følgende til en pressekonference.

– Jeg har en bold, men jeg ved ikke om det er kampbolden. Det føles ikke som kampbolden for mig. Det føles som en helt ny bold.

Om det var den rigtige bold eller ej, så er der ingen, der kan tage de rekordhøje 64 point fra grækeren. Sejren betyder, at Bucks lige nu befinder sig på andenpladsen i East med en record på 17-7.

(Se hele situationen efter kampen herunder)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Analyser

Efter de første par måneder af NBA-sæsonen var Tyrese Haliburton godt på vej til at melde sig ind som en af ligaens bedste spillere...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...