fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Anders Sommer: “Det er øjeblikke som disse, vi spiller for”

Fullcourt.dk mødte en glad Bakken Bears-cheftræner, Anders Sommer, efter semifinaletriumfen i ENBL.

Foto: @Basketfotografen

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i ENBL, da de besejrede BC Siauliai med 77-90. Nu venter en europæisk finale mod rumænske CSO Voluntari.

Det danske mandskab leverede en historisk præstation tirsdag aften, og holdets cheftræner var da også tilfreds med indsatsen, fortalte han til Fullcourt.dk efter kampen.

“Vi er godt tilfreds med vores præstation. Vi var fokuserede og hårdtarbejdende gennem alle 40 minutter. Der var nogle spilmæssige op- og nedture undervejs, særligt i anden halvleg, hvor vi var lidt mere stillestående, end hvad vi gerne vil, men det fik vi arbejdet os igennem,”

“Det er øjeblikke som disse, vi spiller for. Klubben har aldrig spillet sig i en europæisk finale før, så vi har nået en ny milepæl, og det er stort,” fortalte Anders Sommer til Fullcourt.dk.

Bakken Bears blev godt hjulpet vej mod sejr med 1,500 fans på lægterne, der skabte en fantastisk kulisse, og Bakken-cheftræneren håber, at hallen bliver lige så fyldt til onsdagens finale.

“Der kommer forhåbenligt lige så mange tilskuere til finalen i morgen (onsdag, red.) Når den her hal er fyldt, er det en elektrisk stemning,”

ENBL-finalen sættes igang kl. 19:00 og kan ses på SPORT LIVE.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...