fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Anders Sommer: “Det er øjeblikke som disse, vi spiller for”

Fullcourt.dk mødte en glad Bakken Bears-cheftræner, Anders Sommer, efter semifinaletriumfen i ENBL.

Foto: @Basketfotografen

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i ENBL, da de besejrede BC Siauliai med 77-90. Nu venter en europæisk finale mod rumænske CSO Voluntari.

Det danske mandskab leverede en historisk præstation tirsdag aften, og holdets cheftræner var da også tilfreds med indsatsen, fortalte han til Fullcourt.dk efter kampen.

“Vi er godt tilfreds med vores præstation. Vi var fokuserede og hårdtarbejdende gennem alle 40 minutter. Der var nogle spilmæssige op- og nedture undervejs, særligt i anden halvleg, hvor vi var lidt mere stillestående, end hvad vi gerne vil, men det fik vi arbejdet os igennem,”

“Det er øjeblikke som disse, vi spiller for. Klubben har aldrig spillet sig i en europæisk finale før, så vi har nået en ny milepæl, og det er stort,” fortalte Anders Sommer til Fullcourt.dk.

Bakken Bears blev godt hjulpet vej mod sejr med 1,500 fans på lægterne, der skabte en fantastisk kulisse, og Bakken-cheftræneren håber, at hallen bliver lige så fyldt til onsdagens finale.

“Der kommer forhåbenligt lige så mange tilskuere til finalen i morgen (onsdag, red.) Når den her hal er fyldt, er det en elektrisk stemning,”

ENBL-finalen sættes igang kl. 19:00 og kan ses på SPORT LIVE.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Bakken Bears

Tobias Hemmersam vil i den kommende sæson være dobbeltlicensspiller og dermed have muligheden for at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.