fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

All Star-stemmerne tager form – Stor overraskelse i vest

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst overraskende starter, da Andrew Wiggins har modtaget fjerdeflest stemmer af alle i konferencen.

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Stephen Curry og LeBron James udkæmper en kamp udenfor NBA’s arenaer, når fans skal beslutte, om Western Conferences All Star-hold skal hedde Team Curry eller Team LeBron.

I skrivende stund fører Curry med knap 80.000 stemmer over Lakers-stjernen. Det ligner, at holdet fra vest skal op imod Team Durant, men Giannis Antetokounmpo er lige i hælene på Kevin Durant.

Den største overraskelse finder vi i vest, hvor Andrew Wiggins har fået fjerdeflest stemmer af alle spillere i Western Conference. Det ville i så fald blive det tidligere førstevalgs første All Star-kamp.

Forventninger var store til canadieren, da han blev valgt af Minnesota Timberwolves i 2014 med det allerførste valg i draften, men han har aldrig for alvor indfriet forventinger. Lige indtil denne sæson, hvor han har været en vigtig spiller for Golden State Warriors.

Det er ikke pointene, der springer i øjnene, når man kigger på Wiggins’ statistikker. Til gengæld rammer han på 42 procent af sine 3-pointsforsøg og 49 procent af sine skud fra gulvet. Begge dele er det højeste i karrieren for den 26-årige forward. Samtidig smider han blot bolden væk 1,7 gange per kamp, hvilket er det laveste gennemsnit i hans karriere.

Om han ender med at få sin første All Star-kamp er stadig uvist, men hvis fansene får lov at bestemme, står Andrew Wiggins altså til at blive valgt ind som starter til dette års All Star-kamp i Cleveland.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Mine All Star-starters

Det følgende afsnit er udelukkende baseret på skribentens egen holdning, hvorfor man gerne må debattere valgene i kommentarsporet.

Hvis vi starter i vest, hvor Andrew Wiggens blandt andre ligger til at blive valgt ind, falder mit valg andre steder. Ligesom hele verdens fans vælger jeg også at gå med Stephen Curry, Ja Morant, LeBron James og Nikola Jokic, som i min bog er selvskrevne til at starte All Star-kampen 2022.

Et shout-out skal Donovan Mitchell dog have, og han havde også været sikret en plads, hvis han var forward eller spillede i NBA’s østlige halvdel, men han kan ikke vippe Morant eller Curry af pinden.

Den sidste forward-plads er meget åben. Paul George havde pladsen, indtil han gik ned med en skade, der desværre ser mere alvorlig ud end først antaget. Så er der Anthony Davis og Draymond Green, der begge havde en sag. Davis blev dog skadet også, hvorfor han heller ikke er i min betragtning.

Det efterlader mig med Draymond Green, der har været essentiel for Warriors på begge sider af bolden igen i denne sæson. Men det er godt nok svært at pege på en spiller, som i gennesmit scorer otte point per kamp, selvom der er mange andre facetter i spillet, hvor han excellerer.

Derfor har jeg i sidste ende valg at pege på Karl-Anthony Towns, som den sidste starter fra Western Conference. Han scorer knap 25 point i gennemsnit med en høj effektivitet og er Timberwolves’ absolut vigtigste spiller. Samtidig ligger holdet fra Minnesota lige i hælene på de to Los Angeles-hold og ligger til en plads i play-in-turnering med en record på 20-22.

All Star-starters fra Western Conference:
G: Stephen Curry
G: Ja Morant
F: LeBron James
F: Karl-Anthony Towns
F:  Nikola Jokic

Hvad så med øst?

Her kommer jeg desværre til at gå kedeligt til værks og sige, at fansene har fat i den lange ende. DeMar DeRozan, Kevin Durant, Giannis Antetokounmpo og Joel Embiid bør være sikre navne blandt All Star-starterne. Så er spørgsmålet, om den sidste plads skal tilfalde Trae Young, Zach LaVine eller James Harden.

Selvom man på navn kan fristes til at pege på James Harden, vælger jeg at gå med Trae Young. Harden startede sløjt ud, selvom han er kommet hurtigt efter det i løbet af den sidste måneds tid. Men Trae Young scorer næsten 28 point i gennemsnit, samtidig med at han snitter 9,4 assists. Det er virkelig høje statistikker, som bliver svære at se borte fra, når man skal pege på en All Star-starter.

Det eneste argument mod Trae Young er, at hans hold, Atlanta Hawks, ligger helt nede som nummer 12 i konferencen. Man kan derfor vælge at pege på Zach LaVine, fordi Chicago Bulls fortjener to startere, når de fører konferencen, eller vælge James Harden, fordi Nets ligger lige efter Bulls. Selvom tvivlen var stor, ender valget altså på Trae Young som Eastern Conferences’ sidste All Star-starter.

All Star-starters fra Eastern Conference:
G: Trae Young
G: DeMar DeRozan
F: Giannis Antetokounmpo
F: Kevin Durant
F: Joel Embiid

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

Brooklyn Nets

De fleste hold har netop rundet milepælen på 41 kampe, hvilket betyder at vi er halvvejs gennem grundspillet! I denne artikel tager vi et...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.