2x DPOY får 5-årig kontraktforlængelse

Gudy Gobert har ifølge Shams Charania fra The Athletic skrevet under på en 5-årig kontraktforlængelse til en værdi af 205 millioner dollars.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Søndag eftermiddag kunne Shams Charania fra The Athletic meddele, at Utah Jazz er nået til enighed med deres franske stjernespiller, Rudy Gobert, om en 5-årig kontraktforlængelse til en værdi af 205 millioner dollars. Aftalen indeholder en player option efter det fjerde år, som giver Gobert muligheden for at løsrive sig, og forlade Salt Lake City før tid.

Gobert blev draftet med det 27. valg i 2013 NBA-Draften af Denver Nuggets, efter at have spillet 2 år for Cholet i den bedste franske liga. Hans draftrettigheder blev dog tradet til Utah Jazz før 2013-14 sæsonen.

I sine 7 sæsoner for Utah, er Gobert to gange blevet kåret til årets forsvarsspiller samt udnævnt til tre All-NBA og fire All-Defensive hold, mens han i år fik sin første All-Star udnævnelse.

Stjerneduo på kontrakt

Tidligere i offseason nåede Utah Jazz også til enighed med Donovan Mitchell om en 5-årig kontraktforlængelse, der kan løbe op i en værdi af 195 millioner dollars.

Det betyder at klubben fra mormonstaten, formentlig har sikret deres relevans og aktuelle status som et slutspilshold de kommende år i Western Conference.

Spørgsmålet bliver, om Rudy Gobert viser sig for old school, ift. den retning center-positionen udvikler sig i NBA i øjeblikket, og om talentet hos Mitchell og Gobert er stort nok til at gøre Utah til en reel udfordrer til mesterskabet.

Utah Jazz tager hul på den kommende sæson 23. december, hvor de skal en tur til Portland, for at spille mod Trail Blazers.

 

Se andre spændende artikler