fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Haas smutter over Atlanten

SISU-talentet August Haas har fået fremtiden på plads. Efter sommerferien går turen over Atlanten, hvor en tilstedeværelse i Milwaukee venter.

Det er ikke længe siden, at Haas fortalte Fullcourt.dk, at han var åben over for alle muligheder – inklusiv andre hold i ligaen. Han lagde dog ikke skjul på, at drømmen var at komme over at spille college basketball. Den drøm bliver nu til realitet, da han efter sommerferien skal spille for University of Wisconsin – Milwaukee.

Milwaukee Panthers spiller i NCAA Division 1, hvor de er at finde i Horizon League-konferencen. Der venter derfor stærke modstandere som eksempelvis Valparaiso University for Haas i den kommende sæson.

Panthers har forud for næste sæson fået ny træner i form af LaVall Jordan, der tidligere har været assistent på en række større colleges. Netop Jordan har store forventninger til hans nye spiller.

”Vi er begejstrede for at August har skrevet under med os. Han er en god dreng, og han er ekstremt begejstret for Milwaukee. Han er en stærk, solid guard, der træffer gode beslutninger og er stærk på point guard-positionen,” udtaler Jordan til skolens hjemmeside.

Haas har på trods af sin unge alder allerede spillet flere sæsoner i den bedste danske række, hvor han fik sit helt store gennembrud i den forgangne sæson. Her vandt Haas prisen som Årets Unge Spiller efter blandt andet at have snittet 13,9 point og 4,4 assists per kamp.

LaVall Jordan er også glad for den erfaring hans nye spiller kommer med.

”Han har spillet i en liga, hvor hans erfaring virkelig vil hjælpe os. Han vil være klar til at spille og bidrage fra start af med hans internationale erfaring mod ældre spillere. Udover det vil han blive en super holdkammerat, og så er han en vinder. Vi ser frem til at træne ham, og til at han er en del af vores program,” slutter Jordan.

Foto: Robert Dines Rasch

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var spænding til det sidste, da BMS Herlev mødte Team FOG Næstved. Men det blev gæsterne, som løb med sejren. Kampen sluttede 71-73...

Basketligaen

BMS Herlev har hentet markant forstærkning til holdet i form af August Haas, der er tilbage i Danmark efter et ophold i Island.

Internationalt

August Haas havde en super kamp, da hans islandske klub, Thor AK, havde besøg af KR Reykjavik, som har Adama Darboe på holdkortet. Haas...

Basketligaen

August Haas genoptager sin professionelle basketballkarriere. Haas har skrevet under med islandske Thor AK Akureyri.

Basketligaen

Efter en afstemning blandt repræsentanter fra Fullcourt og alle klubber er der fundet en vinder af prisen som Pro B Player of the Year...

Basketligaen

Bears Academy var foran i hele kampen, indtil Wolfpack kom stærkt tilbage og tog føringen og sejren midtvejs i sidste periode.

Basketligaen

BK Amager kom bedst fra start, mens Wolfpack fandt formen og tog en snæver sejr.