fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Wolfpack overkommer dårlig start og tager smal sejr over Amager

BK Amager kom bedst fra start, mens Wolfpack fandt formen og tog en snæver sejr.

Foto: FN Sportsfoto

Lørdag eftermiddag stødte BK Amager og BMS Herlev Wolfpack sammen i en vigtig Pro B kamp. Wolfpack havde brug for en sejr at tage førstepladsen alene i Pro B, mens BK Amager kæmper for at nå op til Copenhagen på en slutspilsplads.

Underdogsene fra BK Amager kom bedst fra start, men takket være en flot anden periode fik Wolfpack vendt kampen og tog en snæver sejr på 74-83.

BK Amager var hurtigst ude af starthullerne

Et energisk Amager mandskab var mødt op på hjemmebane for at drille Pro B topholdet fra Wolfpack. Det blev til hurtig 6-0 føring, inden August Haas satte sig igennem for udeholdet med 8 point i streg. Amager holdte dog fast og udnyttede, at Wolfpack var særdeles uskarpe i kampens første periode, hvilket betød, at hjemmeholdet var foran 24-17 efter kampens første 10 minutter.

Wolfpack fik muligvis en skideballe fra Pascal Colman i periode-pausen – det var i hvert fald et forandret hold, der spillede i anden periode. I begge ender af banen blev der skruet op for intensiteten, og så gik ulvene fra at være bagud med otte til at være foran med otte.

I halvlegspausen blev der lavet justeringer fra BK Amager, der igen fik spillet sig ind i kampen. Sidst de to hold mødtes i sæsonen blev det afgjort med fem point, og det blev endnu en tæt affære i dag.

Det lignede mod slutningen, at Wolfpack ville trække fra, da de var foran med 12 point. BK Amager gav dog ikke op, og anført af Quackenbush, der scorede 13 point i fjerde periode, fik de bragt forspringet ned på 6 point med 40 sekunder igen. Tættere på kom Amager dog ikke, og så kunne Wolfpack tage en vigtig sejr med cifrene 74-83.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Fremragende Haas

Kampens største oplevelse var Wolfpakcs anføre, August Haas. Han lavede 28 point, 7 rebounds, 7 assists og 3 steals i en helstøbt præstation. Devin Thomas lavede også en flot double-double med 18 point og 12 rebounds.

For Amager blev Quackenbush topscorer med 22 point, selvom han kun skød 30% fra gulvet. Både Naughton og Høier lavede også double-doubles for hjemmeholdet.

Både Wolfpack og Amager havde store problemer fra trepointslinjen, hvor de skød henholdsvis 16 og 25 procent.

Næste opgave for Wolfpack er næste lørdag ude mod Randers Cimbria, mens BK Amager samme dag skal møde Horsens IC på hjemmebane.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...

Basketligaen

Josh Fortune startede sæsonen i Grækenland. Nu skifter amerikaneren til Polen.

Basketligaen

Ugens Præstation-afstemningen er slut. Vinderen blev Randers Cimbria-stjernen Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

BK Amager må stadig vente på deres første sæson sejr, efter de måtte se sig slået af et velspillende Team Fog Næstved mandskab. BK...