fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

August Haas genoptager karrieren

August Haas genoptager sin professionelle basketballkarriere. Haas har skrevet under med islandske Thor AK Akureyri.

Foto: Robert Dines Rasch

Efter en pause fra professionel basketball genoptager August Haas karrieren.

Haas, der i sidste sæson blev kåret som Fullcourts Pro B Player of the Year, har skrevet under på en kontrakt med islandske Thor AK Akureyri, der spiller i den bedste islandske række.

Det bekræfter den 24-årige dansker over for Fullcourt.dk.

Den 188 centimeter høje point guard er hentet til klubben i håbet om, at han kan hjælpe dem i kampen om at undgå nedrykning. Akureyri har blot en enkelt sejr i 13 kampe i denne sæson.

Thor AK Akureyris nye spiller havde sit helt store gennembrud i Basketligaen i sidste sæson. Haas var den absolutte stjerne hos BMS Herlev, i hans første sæson tilbage i Danmark efter en årrække på college, og Haas´ imponerende sæson gik heller ikke ubemærket hen.

Den danske guard vandt prisen “Fullcourt Pro B Player of the Year” komfortabelt og fik debut på det danske landshold.

Danskeren besluttede imidlertid at sætte karrieren i Basketligaen på pause forud for denne sæson. I mellemtiden har han spillet 1. divisions-basketball for Falcon Basketball. Haas var blandt andet med til at sende sit tidligere hold, BMS Herlev, ud af pokalturneringen, da Falcon slog Herlev med 100-74.

Men August Haas er nu tilbage og tager turen til Island, hvor landsholdskollegerne Adama Darboe og Daniel Mortensen i denne sæson slår sine folder.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Fenton Bradley Jr har spillet sin sidste kamp i Svendborg Rabbits-uniformen i denne omgang. Det har klubben meldt ud på Facebook.

Basketligaen

Den mangeårige HIC-veteran, Vedran Borovcanin, overtager rollen som headcoach for Horsens IC.

Basketligaen

BMS Herlev har onsdag offentliggjort endnu en spiller til næste sæson. BMS Herlev truppen tæller hidtil syv spillere.

Basketligaen

BMS Herlev har været på rov i Alba Basket, hvor de har gaflet den danske ungdomslandsholdsspiller Silas Braikia.

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.