fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Wolfpack revancherer pokalnederlag med comeback over Bears Academy

Bears Academy var foran i hele kampen, indtil Wolfpack kom stærkt tilbage og tog føringen og sejren midtvejs i sidste periode.

Foto: Sam's Photos

Lørdag eftermiddag skulle gæsterne fra BMS Herlev Wolfpack forsøge at få revanche over Bears Academy, da Bears Academy i slutningen af 2020 ekspederet Wolfpack ud af pokalturneringen.

Det var da også Wolfpack, der kunne gå fra banen som sejrsherre i et opgør, hvor det længe lignede, at hjemmeholdet ville tage sejren. Udeholdet ville det dog anderledes og kom foran midtvejs i fjerde periode, hvorfra de unge bjørne ikke kunne svare tilbage og måtte se ulvene løbe med sejren med cifrene 82-80.

Bears Academy tabte pusten efter kanon start

De to mandskaber fik en helt forskellig start på kampen. Hjemmeholdet kom flydende ud af starthullerne, mens udeholdet ramte en scoringskrise fra kampens begyndelse. Derfor fik Bears Academy også hurtigt bragt sig foran med 22-8.

Til trods for en svær start fik ulvene i højere grad bugt med scoringskrisen og fik nettet til at blafre, som kampen skred frem. Det betød også, at udeholdet stille og roligt nærmede sig Bears Academy, der fortsat trykkede på for at holde modstanderen på afstand.

Selvom hjemmeholdet fortsat var foran med 59-47, ved indgangen til sidste periode, skulle der ikke gå mange minutter før, at Wolfpack bragte sig i front, efter at August Haas ramte et 3-pointsforsøg. Med en føring på 64-63 var scoringen kulminationen på et 17-4 run af Wolfpack, og dette var en stor mavepuster for det unge aarhus-mandskab.

Bears Academy forsøgte dog på at følge med Wolfpack i kampens sidste minutter, men måtte sande til sidst, at dette ikke var muligt.

Dansk-amerikansk duo gjorde udslaget

Hos udeholdet var der flere flotte præstationer at spore, men to spillere kan resten af mandskabet særligt takke for, at man lykkedes med at komme tilbage i kampen og i sidste ende tage sejren. August Haas og Dee Franklin var begge toneangivende for deres mandskab, og de endte også som holdets mest afgørende spillere. Haas står noteret for 15 point, 9 assists og 6 rebounds, mens Dee Franklin lavede 19 point.

For Bears Academy blev topscoreren i kampen Gustav Rønneholt Johansen med 19 point, mens Keane Thomann også lavede 14 point og 7 rebounds.

Næste kamp for Bears Academy er hjemme mod BK Amager lørdag d. 30. januar, mens Wolfpack dagen inden gæster Copenhagen Basketball.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for DeMar DeRozan og Donovan Mitchell.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.