fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Zion Williamson udgår med skade efter uhyggeligt fald

I de døende minutter af nattens kamp mod Utah Jazz måtte Zion Williamson udgå med en hofteskade, efter han tog et hårdt fald.

Foto: Flickr - Eric Drost

Den unge stjernespiller Zion Williamson har været plaget af skader igennem hele sin unge NBA karriere. Fra starten af sæsonen så det endelig ud til, at den eksplosive forward var tilbage og klar til at spille på højeste niveau.

Det holdt ikke engang i tre hele kampe, da han ikke kunne færdiggøre nattens kamp mod Utah Jazz. I fjerde quarter faldt han hårdt til jorden til rædsel for Pelicans’ publikum. Umiddelbart efter kunne han fortsætte, men måtte gå til bænken i kampens afslutning.

Efterfølgende har New Orleans Pelicans, ifølge Shams Charania, meldt ud, at han er blevet diagnosticeret med en hofteskade; “posterior hip contusion”.

Den 22-årige Pelicans stjerne spillede 30 minutter og scorede 25 point. Også hans All Star holdkammerat Brandon Ingram udgik efter 11 minutters spil med en hovedskade. Pelicans skriver ud, at Ingram bliver undersøgt for hjernerystelse.

Pelicans tabte kampen 122-121 i overtid til sæsonens tidlige overraskelse Utah Jazz efter en game winner fra Kelly Olynyk.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

New Orleans Pelicans får hævn fra sidste års slutspil mod Phoenix Suns for anden kamp i streg. De ligger nu på førstepladsen i Western...

NBA

Overraskelser, dominerende superstjerner og solide slutspilshold pryder sæsonens første in-season power ranking.

NBA

76ers stjernen Joel Embiid havde en historisk individuel kamp i sejren mod Utah Jazz.

NBA

Los Angeles Lakers får en vigtig sejr i hus på trods af, at alle odds var imod dem med under to sekunder tilbage.

LA Lakers

Utah var villige til at hente Westbrook, der ville have sent Mike Conley, Rudy Gay og Bojan Bogdanovic til Lakers.

NBA

Sød musik, Basketball og mesterskabs ambitioner i Jazzens by.

NBA

Mange havde før sæsonen spået om, at tilbagekomsten af Michael Porter Jr. og Jamal Murray ville gøre Nuggets til et tophold i NBA. Årets...