fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Chicago Bulls

Zach Lavine skal under kniven – misser resten af sæsonen

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

En skadespause på fire til seks måneder venter for Chicago Bulls-stjernen Zach Lavine, der skal opereres for fodskade.

Det oplyser The Athletic´s NBA-insider Shams Charania på det sociale medie X.

Lavine skal opereres mandag og har således spillet sin sidste kamp i indeværende sæson, der i forvejen har været præget af flere skadespauser. I december missede han blandt andet 17 kampe i streg.

Lavine snitter 19,5 point, 5,2 rebounds og 3,6 assists over 25 kampe i sæsonen.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.

LA Clippers

Kawhi Leonard har skrevet under på en aftale med Los Angeles Clippers, der binder ham til klubben frem til 2026/27-sæsonen.

NBA

San Antonio Spurs-stjerneskuddet Victor Wembanyma rundede onsdag en milepæl, da han leverede sin karrieres første triple-double, og franskmanden var på alle måder i hopla.