fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Zach LaVine melder sig klar til All-Star weekenden

Zach LaVine har erklæret sig klar til at deltage i årets 3-pointskonkurrence, hvor han vil forsøge at gøre sig selv historisk.

Zach LaVine

Årets All-Star weekend rykker nærmere og udover en forhåbentlig fremragende All-Star kamp søndag aften, er der masser af andre spændende ting på programmet i løbet af weekenden i Chicago. En af de mest seværdige højdepunkter til All-Star weekenden plejer at være lørdagaftens 3-pointskonkurrence. Her dyster nogle af ligaens bedste skytter om æren som ligaens bedst skydende spiller bag 3-pointslinjen.

Det er altid spændende, hvem NBA får held til at stille op i konkurrencen, intet er endnu meldt officielt ud, men flere spillere har meldt sig klar til begivenheden. Seneste spiller til at melde sin ankomst til konkurrence er Chicago Bulls’ Zach LaVine, der kan se frem til solid opbakning på hjemmebane.

Zach LaVine kan blive den første spiller nogensinde til at vinde på dunkekonkurrencen og 3-pointskonkurrencen, hvis han formår at skyde de andre i sænk i år. Zach LaVine vandt dunkekonkurrencen i både 2015 og 2016. LaVine skyder i denne sæson 37,6% bag trepointslinjen.

Udover Zach LaVine har flere andre prominente navne også erklæret sig klar til at kæmpe om den gyldne basketball, der er symbolet på en sejr i konkurrencen. Damian Lillard, Buddy Hield og Trae Young ligner alle deltagere i konkurrencen, mens også Luka Doncic, Duncan Robinson samt sidste års vinder Joe Harris har været nævnt på rygtebasis som deltagerer.

Prominente navne, blandt andre Stephen Curry, Klay Thompson, Kyrie Irving og Dirk Nowitzki, har tidligere stået som vindere af den ærefulde titel.

 

Skrevet af

22 år gammel, bosat i Aarhus og studerer til dagligt på AU. Stor interesse for basketball og især NBA

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Dallas Mavericks Luka Doncic har igen overgået sig selv, da han i nat leverede en historisk præstation med 73 point mod Atlanta Hawks.