fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Warriors sweep kan koste Curry starten på anden runde

Golden State Warriors cruiser mod anden runde i playoff, men er det nu også klogt?

I nat spillede San Antonio Spurs uden deres legendariske træner Gregg Popovic på sidelinjen. Hustruens død efter længere tids sygdom satte en stopper for Coach Pop i denne omgang og ender nok hans sæson for Spurs.

For Golden State Warriors har uden at anstrenge sig synderligt bragt sig i front 3-0 i serien, hvilket både er godt og skidt for holdet.

Det gode ligger naturligvis gemt i det faktum, at man kan holde sig på fire kampe i første runde og dermed spare profilerne i det lange løb.

Udfordringen ligger i, at man muligvis allerede d. 28 april starter anden runde af playoff mod Pelicans, hvis begge hold sweeper deres respektive modstandere. Det betyder så, at Warriors store profil Steph Curry måske ikke bliver klar fra sin knæskade.

Curry kan misse 3-4 kampe i anden runde

Curry har en release date ca. 4. maj, som tingene skrider frem netop nu. Dermed kan han misse helt op til 3-4 kampe i anden runde, og det var bestemt ikke planen. Hvorvidt man i Golden State overvejer at smide et par kampe mod Spurs er nok tvivlsomt, da rejseaktivitet med mere slider, så mestrene må  nok belave sig på at starte ud mod Anthony Davis, Rondo, Holiday og Mirotic uden deres højt profilerede guard.

De to hold har mødt hinanden fire gange i år, og Warriors vandt uden problemer de tre første. Herefter gearede mesterholdet ned de sidste 15 kampe, og så stjal Pelicans en enkelt sejr i Oracle Arena.

Golden State vandt i nat ubesværet 110-97 på udebane over San Antonio, mens Pelicans ligeledes cruisede henover Portland med 119-102.

 

Foto: FIBA.COM

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ben Simmons’ karriere har været noget turbulent, hvor skader har fyldt en del. Ben Simmons, der i dag er fyldt 27 år, blev oprindelig...

NBA

NBA's Board of Governors har godkendt nye regler, som skal modvirke load management. Reglerne er målrettet ligaens stjernespillere, og træder i kraft med starten...

NBA

Cleveland Cavaliers har skrevet kontrakt med veteranen, der i 2016 hjalp Cavaliers til klubbens første mesterskab.

NBA

Philadelphia 76'ers-stjernen James Harden har modtaget en stor bøde fra NBA grundet sine kommentarer om 76'ers' GM, Daryl Morey.

LA Clippers

James Harden kalder Philadelphias 76'ers' GM Daryl Morey for en løgner til en begivenhed i Kina.

LA Lakers

Los Angeles Lakers og Anthony Davis er blevet enige om en kontraktforlængelse på tre år.

Chicago Bulls

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.

NBA

For første gang i karrieren tager tredjevalget i NBA draften i 2015, Jahlil Okafor, til Europa. Okafor har skrevet under på en etårig aftale...