fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Warriors sweep kan koste Curry starten på anden runde

Golden State Warriors cruiser mod anden runde i playoff, men er det nu også klogt?

I nat spillede San Antonio Spurs uden deres legendariske træner Gregg Popovic på sidelinjen. Hustruens død efter længere tids sygdom satte en stopper for Coach Pop i denne omgang og ender nok hans sæson for Spurs.

For Golden State Warriors har uden at anstrenge sig synderligt bragt sig i front 3-0 i serien, hvilket både er godt og skidt for holdet.

Det gode ligger naturligvis gemt i det faktum, at man kan holde sig på fire kampe i første runde og dermed spare profilerne i det lange løb.

Udfordringen ligger i, at man muligvis allerede d. 28 april starter anden runde af playoff mod Pelicans, hvis begge hold sweeper deres respektive modstandere. Det betyder så, at Warriors store profil Steph Curry måske ikke bliver klar fra sin knæskade.

Curry kan misse 3-4 kampe i anden runde

Curry har en release date ca. 4. maj, som tingene skrider frem netop nu. Dermed kan han misse helt op til 3-4 kampe i anden runde, og det var bestemt ikke planen. Hvorvidt man i Golden State overvejer at smide et par kampe mod Spurs er nok tvivlsomt, da rejseaktivitet med mere slider, så mestrene må  nok belave sig på at starte ud mod Anthony Davis, Rondo, Holiday og Mirotic uden deres højt profilerede guard.

De to hold har mødt hinanden fire gange i år, og Warriors vandt uden problemer de tre første. Herefter gearede mesterholdet ned de sidste 15 kampe, og så stjal Pelicans en enkelt sejr i Oracle Arena.

Golden State vandt i nat ubesværet 110-97 på udebane over San Antonio, mens Pelicans ligeledes cruisede henover Portland med 119-102.

 

Foto: FIBA.COM

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...