fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Victor Wembanyama strålede i anden Summer League-kamp

Victor Wembanyama gjorde kritikerne tavse, da han natten til mandag var i hopla i San Antonio Spurs´ kamp mod Portland Trail Blazers. Trods en velspillende Wembanyama tabte Spurs med 85-80.

Foto: fiba.basketball

Hvad vi ikke fik fra Victor Wembanyama i San Antonio Spurs´ første NBA Summer League-kamp, fik vi så sandeligt i kamp to.

Førstevalget i årets NBA draft levede ikke helt op til hypen, da han i sin Summer League-debut leverede ni point, otte rebounds og fem blocks, mens han skød blot 2/13 fra gulvet. Selve hans statline var nuvel ganske udmærket, hans defensive indsats var god, og de fem blocks var imponerende, men skudprocenterne var ikke just opløftende.

Præstationen var i sig selv okay, men de mange fans i den udsolgte Thomas & Mack Arena i Las Vegas sad måske tilbage med en følelse af, at de ikke helt fik fuld valuta for den dyre billetpris.

Efter kampen udtalte han, at han ikke vidste, hvad han lavede på banen, og at han fandt kommunikationen med medspillerne udfordrende, men han understregede også, at han arbejdede på at tilpasse sig holdets spillestil.

Men mod Portland Trail Blazers, der var uden en skadet Scoot Henderson, natten til mandag modbeviste han alle dem, der var begyndt at sætte spørgsmåltegn ved, om han rent faktisk havde niveauet. Han gav samtidig kritikerne en forsmag på, hvad han er i stand til.

27 point, 12 rebounds og tre blocks. Sådan skal det gøres.

Artiklen fortsætter under tweetet

Victor Wembanyama spillede en flot kamp i begge ender og skød, modsat i sin debut, flotte procenter.

Den langlemmede franskmand skød 9/14 fra gulvet. Det eneste lille aber dabei var dog, at han missede fem af sine 12 skud fra straffekastlinjen.

Næste kamp på programmet for Wembanyama og Spurs er på tirsdag, natten til onsdag dansk tid mod Washington Wizards.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

NBA

Victor Wembanyama og Chet Holmgren duellerede natten til fredag, i hvad der endte i en nærmest direkte duel om årets Rookie of the year-trofæ.

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har annonceret reserverne til årets All-Star kamp, og vi har derfor det fulde billede på, hvem de årlige All-Stars som udgangspunkt kommer til...