fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Ugen der gik i NBA

Endnu en uge i verdens bedste basketball-liga er færdigspillet. Det er ugen før trade deadline, og det er begyndt at overflyde med rygter. Samtidig har vi set flotte individuelle præstationer fra førstevalget og Damian Lillard.

Damian Lillard - Portland Trail Blazers - Flickr - Erik Drost
Foto: Flickr - Erik Drost

Hawks otte i streg

Med en sejr over Los Angeles Lakers lørdag aften tilføjede Atlanta Hawks endnu en sejr til deres imponerende stime. De står nu med otte sejre i streg. Alle sejrene kommer under ny cheftræner Nate McMillan, som endnu ikke har tabt en kamp i spidsen for Hawks. Hawks ligger øjeblikkeligt på en femteplads i Eastern Conference med en record på 22-20.

De korte nyheder

Skadesrapporten

LeBron James udgik af lørdagens kamp i mod Atlanta Hawks. Han er ude med en slem forstuvning i højre ankel, og det er ikke fastlagt, hvor længe han er ude. Læs mere her

Christian Wood har været ude i 17 kampe for Houston Rockets, og han har været savnet, da holdet ikke har vundet én eneste af de 17 kampe. Wood vendte tilbage mod Golden State Warriors, hvor han scorede 21 points. Rockets er stadig uden sejr efter to kampe med Wood tilbage i deres starting lineup.

Lakers bænkspiller Jared Dudley er ude med et overrevet indvendigt sideledbånd, men har valgt ikke at blive opereret, da det vil holde ham ude i fire til seks måneder. Han håber på at kunne vende tilbage og hjælpe holdet i slutspillet. 

D’Angelo Russell har været ude med en knæskade siden 8. februar. Timberwolves guarden har nu fået grønt lys til at træne på gulvet igen, og et comeback ser ud til at være i nærmeste fremtid. 

Annonce. Scroll for at læse videre.

Marvin Bagley, fra Sacramento Kings, er ude med en brækket venstre hånd. Der er ikke brug for at operere, men Kings vil evaluere Bagley igen om fire uger.

Davis Bertans er ude i cirka to uger med en overbelastningsskade. Overbelastningen er i hans læg, og Wizards undersøgte skaden med en MR-scanning, men der var ikke tegn på en større skade. 

Rygtebørsen

Der er under en uge til Trade Deadline. Holdene har nemlig kun til d. 25 marts til at bytte spillere. Et utal af rygter florerer naturligvis rundt i NBA, hvor flere prominente navne også er i blandt. Holdene skal sikre trupperne er stærke til at gå hele vejen, da mesterskabs-feltet er meget bredt i år. Her er nogle af de seneste rygter i ligaen:

Los Angeles er på jagt efter en ny center. Det rygtes, at Marc Gasol ikke har kunne udfylde den forventede rolle acceptabelt, og at Lakers nu er på jagt efter en erstatning. LaMarcus Aldridge, Andre Drummond, Hassan Whiteside og Myles Turner er øverst på ønskelisten for LeBron James og de forsvarende mestre. 

Rivalerne fra Los Angeles Clippers er også på udkig efter nye spillere. De mangler dog i højere grad en guard, hvor Lonzo Ball og George Hill er blevet nævnt. LaMarcus Aldridge er dog også nævnt som en mulighed for Clippers.

Udover de to Los Angeles hold er der også gang i resten af ligaen. Der er massere af spillere tilgængelige, som rygtes videre inden deadline. Her er tale om spillere som Victor Oladipo, Aaron Gordon, John Collins, Javale McGee og mange flere.

Damian Lillard med endnu en 50-points kamp

Der var ild i Damian Lillard tidligt på ugen. New Orleans blev brændt af Lillards 50 points og 10 assists. Det er Lillards tolvte kamp med over 50 points, hvilket er nok til en delt syvendeplads på All-Time listen. Det er en plads som han deler med LeBron James.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Anthony Edwards med en historisk uge

Førstevalget i draften har haft en historisk uge for Minnesota Timberwolves. Man skulle tro, at en sejr til Timberwolves efterhånden skulle betragtes som historisk, men det er Anthony Edwards individuelle præstationer, som har vendt hoveder den seneste uge. 

Edwards blev i sejren mod Phoenix Suns den tredje yngste spiller i NBAs historie til at lave over 40 points. Når man kun er overgået af LeBron James og Kevin Durant, er man kommet i et flot selskab.

I samme kamp præsterede han dog at lave en NBA rekord. Med de 42 points kunne Edwards kalde sig den første teenager i NBAs historie til at score over 100 points over tre kampe. Den 19-årige guard lavede nemlig henholdsvis 34, 29 og 42 points i de tre kampe. 

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

NBA

MVP-barometeret vender tilbage, og den er stadig anført af Golden State Warrirors’ Steph Curry

Denver Nuggets

Lørdag aften kl 19 slår Madison Square Garden dørene op for opgøret mellem øst og vest, når New York Knicks brager sammen med Denver...

NBA

Der er et udbrud af smitte hos Charlotte Hornets, hvilket har sendt flere af holdets spillere ud heriblandt LaMelo Ball

NBA

De seneste uger har budt på mange skader. Nogle af ligaens store navne er udgået med skader. I denne artikel får du et overblik...

NBA

Golden State Warriors fik revanche mod Phoenix Suns, da de natten til lørdag tog sejren i opgøret, hvilket betød, at Suns stime på 18...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

NBA

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA's "Health and Saftey" protocol....