fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Udvalgte citater fra gårsdagens træning i London

I går åbnede aftenens to modstandere op for medierne, og fortalte om alt lige fra Luka Doncic’ utrolige udvikling til Tim Hardaway Jr’s mange timer brugt på FIFA.
Vi har her udvalgt de mest interessante, spændende og sjove kommentarer, som blev fyret af ved gårsdagens træning:

New York Knicks

Mario Hezonja, da han blev spurgt om Luka Doncic’ manglende fart i NBA:

“Han har ikke brug for det, når han har sit hoved. Han har ikke brug for fart. Du spiller basketball med din hjerne og intet andet.”

Kevin Knox, da han blev spurgt om sin første sæson i NBA:

“Træneren lader os unge fyre komme ud på banen og spille. Han lader os lære af hver eneste kamp vi spiller mod verdens bedste basketballspillere. Det er godt for os unge spillere. Vi bliver nødt til bare at komme ind på banen og spille, og der er intet bedre end det.”

Kevin Knox, da han blev spurgt om han har set nogle af Londons mange attraktioner endnu:

“Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg så på – men jeg gik rundt i byen og kiggede på den. Det er en smuk by med masser af flotte bygninger og det minder mig en smule om New York.”

Kevin Knox, da han blev spurgt om, hvem han ser op til af hans holdkammerater:

“Mest Courtney Lee og Lance Thomas. Det er dem med erfaringen, veteranerne og dem der har været i slutspillet før. Jeg går især til Courtney Lee når jeg skal have tips og råd – både for ting på og uden for banen.”

Tim Hardaway Jr, da han blev spurgt om, de spillede med NBA 2K på holdet:

“Vi har en stor gruppe, der spiller meget 2K. Jeg spiller dog ikke videospil. Det stoppede jeg med da jeg var i college. Men jeg har spillet meget FIFA. Jeg spillede med Ronaldo, Ronaldinho og Messi. Men for at være ærlig, så kender jeg ikke engang til holdene længere.”

Frank Ntilikina, da han blev spurgt om han var tilfreds med sin rating i NBA2K:

“Jeg er 72 OVR, og det er ikke godt. Jeg vil arbejde virkelig hårdt denne sæson og forhåbentligt få en bedre rating næste spil.”

David Fizdale, da han blev spurgt om holdets reaktion på jetlaggen:

Vi ankom igår (Tirsdag morgen. red) og holdt spillerne igang hele dagen. Vi dyrkede yoga og holdt dem aktive, så længe det var muligt. De så skarpe ud til morgenmaden her til morgen.”

Washington Wizards

Bradley Beal, da han blev spurgt om Wizards’ nuværende form:

Det er ikke perfekt, men det er langt bedre end da året startede. Jeg synes vi går i den rigtig retning, og de seneste fem kampe har vi spillet mod topholdene fra East, og vi har gjort det rigtig godt. Nu er det bare et spørgsmål om, at opbygge vores holdånd, for vi har et fuldstændig andet hold nu, end da vi startede sæsonen.”

Bradley Beal, da han blev spurgt om sin gode form og hvad det skyldes:

Skader sker i sport. Wall er ude, Howard er ude, Morris er ude. Så skal resten af holdet tage det næste skridt og træde til. Der er ingen undskyldning. Det er derfor man har 15 spillere på sit hold. Så skal alle andre træde til, inklusiv mig selv. Nu er det op til mig, at lede holdet og bære så meget som muligt på mine skuldre.”

Bradley Beal, da han blev spurgt om sin mening omkring flere kampe i London fremadrettet:

“Det sker formentligt. Jeg ville ikke engang blive overrasket, hvis der en dag blev oprettet et hold herovre. Det ville være skørt! Jeg håber det sker en dag. Så hvorfor ikke? Det er min mening.”

Markieff Morris, da han blev spurgt om, hvor vigtig tilføjelsen af Trevor Ariza har været for holdet:

“Super vigtig! Det er hans 15. år i ligaen. Han er den ultimative veteran. Han spiller stadig 35 minutter hver kamp og er 33 år gammel. Ham havde vi virkelig brug for.”

Tomas Satoransky, da han blev spurgt om, hvem der var basketballs svar på Lionel Messi:

“Det må være Kobe Bryant. LeBron James er mere som Cristiano Ronaldo, fordi han er så fysisk stærk.”

Sam Dekker, da han blev spurgt om sværhedsgraden af New York Knicks som modstander i denne kamp:

På det her tidspunkt i sæsonen, er alle hold desperate efter en sejr. Alle hold kæmper efter at komme i slutspillet, inklusiv os, så vi vil det her ligeså meget som dem. De er et hold der ligger i bunden af ligaen, og det er aldrig sjovt, for det er ikke sjovt at tabe. De kommer ind til den her kamp med en masse stolthed på spil. De vil vise, hvem New York Knicks er.”

Washington Wizards og New York Knicks mødes i aften klokken 21 i O2 Arena i London. Kampen er en del af NBA’s Global Games.

Skrevet af

Kasper er tidligere redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Luka Doncic var ikke til at stoppe i slutningen af kampen mod Brooklyn Nets, hvor sloveneren scorede 49 point og førte Dallas Mavericks til...

NBA

Victor Wembanyama fik sin endelige NBA-debut for San Antonio Spurs, men en magtdemonstration fra Luka Doncic sendte sejren til de besøgende Dallas Mavericks.