fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

Trade – Ungt talent ender hos New York Knicks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Ifølge ESPN’s Adrian Wojnarowski har New York Knicks torsdag effermiddag dansk tid hentet Cam Reddish. New York henter den 22-årige Cam Reddish, der blev valgt som nummer 10 i 2019 draften. New York Knicks henter også Solomon Hill og et andet runde valg (Via Brooklyn Nets). New York sender et beskyttet første runde valg (Via Charlotte Hornets) til Atlanta Hawks og Kevin Knox.

 

 

Uforløste potentialer

Den 22-årige Cam Reddish har endnu ikke fundet fodfæste i NBA. Atlanta Hawks, der har været ramt af skader og Covid-19 i sæsonen, har betydet flere minutter til unge small forward. Han har også vist positive tegn i sæsonen. Han har haft to kampe, hvor han har scoret mere end 30 points. Det er dog i de sidste ti kampe, hvor han har vist sig at kunne være en værdigfuld spiller. Cam Reddish har i gennemsnit scoret 13,6 points på 39,5 procent effektivitet fra gulvet og 38,8 procent effektivitet fra 3-pointslinjen og 88,5 procent effektivitet fra straffekastlinjen. Alt imens han kun spiller 25,4 minutter.

Cam Reddish skal nok ikke regne med at komme til at spille så mange minutter for Knicks. Tom Thibadou er notorisk kendt for kun at spille sine startere. Knicks, der har unge spillere siddende på bænken, som man håber at kunne udvikle, kunne betyde færre minutter til Cam Reddish.

Kevin Knox, der flere gange er blevet rygtet væk, er nu fortid hos New York Knicks, hvor han har haft svært ved at slå sit navn fast. Knicks valgte ham tilbage i 2018 med det 9’ene valg i draften. Han har dog ikke formået at leve op til sit potentiale. Knox, der spillede for Kentucky i college, var forudset til at være en god 3 and D spiller. Han spillede i gennemsnit 28,8 minutter og scorede 12.8 points per kamp med en effektivitet på 37,0 procent fra gulvet og 34,3 procent effektivitet fra 3-pointslinjen i sin Rookie sæson. Året efter måtte han dog se mere med fra bækken. Siden hans rookie-sæson er hans minutter faldet.

Atlanta Hawks har unge spillere, som de gerne vil udvikle, hvilket kunne betyde færre minutter til Knox, hvilket han i forvejen har haft problemer med hos Knicks. I år har Knox kun formået at spille med i 13 kampe, hvor han har spillet 8,5 minutter per kamp. Knox er free agent til sommer og med omkring 40 kampe tilbage, kan det blive svært for Knox at vise sig positivt frem for andre hold, da Knox ikke er sikker på at få en kontraktforlængelse af Hawks.

 

Skrevet af

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg endte med at få en forkærlig for Russell Westbrook og Oklahoma City Thunder. Jeg begyndte for alvor at følge med i college basket, i 2020-21 sæsonen.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.