fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Toronto Raptors fyrer Nick Nurse

Toronto Raptors fyrer cheftræner Nick Nurse, der tidligere er blevet kåret til årets træner og var med til at bringe det første NBA-mesterskab til Toronto i 2019.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Nick Nurse har længe siddet trygt i stolen som cheftræner i Toronto Raptors. Efter en skuffende sæson uden tilstedeværelse i slutspillet, har holdet dog valgt at kassere den 55-årige træner. Det skriver ESPN’s Adrian Wojnaroski.

Nurse blev forfremmet til cheftræner i 2018, hvor han i sin første sæson hjalp det canadiske NBA-hold til deres første mesterskab.

Sæsonen efter blev han kåret til årets træner. De sidste tre sæsoner har dog ikke båret frugt og efter en tidlig exit i Play-In turneringen, har Nurse mistet sit job.

Den tidligere Celtics-træner, Ime Udoka, der blev suspenderet fra Boston-staben, betragtes som en seriøs kandidat til at erstatte Nurse. Det skriver Wojnarowski.

Øjeblikkeligt efter fyringen, ser der dog ud til at være muligheder for den højt profilerede Nick Nurse. Ifølge Wojnarowski, skulle Houston Rockets have ham som en førende kandidat til cheftræner-jobbet hos dem.

For et par uger siden fyrede Rockets deres tidligere træner Stephen Silas.

Nurse har været cheftræner for Raptors i 390 kampe, hvor det blev til 227 sejre og 163 nederlag.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

NBA

Toronto Raptors og Brooklyn Nets bytter guards med hinanden med kun få timer tilbage inden deadline.

NBA

Toronto Raptors tradede OG Anunoby væk tidligere på sæsonen. Nu forstærker holdet sig med den høje skarpskytte Kelly Olynyk.

NBA

Indiana Pacers er nået frem til et trade for Toronto Raptors' All-Star Pascal Siakam og sender adskillige draft picks den anden vej.

NBA

Toronto Raptors sender profilen OG Anunoby til New York Knicks i bytte for blandt andre RJ Barrett.

NBA

Victor Wembanyama havde ikke held med 3-pointsskuddet, men viste alligevel gode takter, da San Antonio Spurs vandt efter forlænget spilletid mod Houston Rockets.

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...