Suns stråler i første kamp mod Nuggets

Nuggets vs Suns NBA Playoffs 2021
Foto: Michael Tipton - flickr.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I nat tog Denver Nuggets og Phoenix Suns hul på deres andenrunde serie i slutspillet. Efter en tæt første halvleg stak Suns af og bragte sig foran 1-0 efter en sejr på 122-105 på hjemmebane.

3. Quarter blev afgørende

Kampens to første perioder forløb helt tæt med mange skiftende føringer. I starten af tredje quarter lignede det så faktisk, at Nuggets ville stikke af, de åbnede med et 9-1 run.

Suns fandt dog rytmen og brændte varm bag 3-pointslinjen. Inden periode var slut havde hjemmeholdet vendt kampen fra at være bagud med 10 til at være foran med 9, og så begyndte den fyldte Suns arena at koge.

Chris Paul ligner sig selv

I fjerde periode byggede Suns så videre på deres flotte spil fra tredje periode. Især Chris Paul viste sig frem med 14 point i kampens sidste periode. Efter sin skulderskade i første kamp mod Lakers ligner Chris Paul nu helt sit gamle selv, og han sluttede også kampen med flotte 21 point, 6 rebounds og 11 assists.

Helstøbt holdindsats

Det var ikke en enkelt spiller, men hele holdet, der vandt kampen for Suns. Fire af de fem startere sluttede med mellem 20 og 23 point, mens der også var fint produktion fra resten af holdet. Det lover godt for Suns frem mod resten af serien

Du kan se highlights fra kampen her:

 

 

 

Se andre spændende artikler