Suns smadrer Nuggets og MVP’en for anden kamp i træk

Nuggets vs Suns NBA Playoffs 2021
Foto: Michael Tipton - flickr.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Phoenix Suns er lige nu et af de mest sprudlende hold i NBA. De lukkede serien mod Lakers med tre overbevisende sejre i streg, og i nat kunne de tage den anden store sejr i træk over Denver Nuggets. Efter en forholdsvis tæt første halvleg kunne Suns trække fra, da de brændte varm bag 3-pointslinjen, og tage en sikker 123-98 sejr.

3-pointsskuddet var afgørende

Nuggets havde utrolig svært ved at ramme deres 3-pointsskud i løbet af kampen og startede blandt andet med kun at ramme 2 af deres første 18 forsøg. Nuggets’ fem startere skød 5/22, og så er det bare svært at vinde en kamp. Især når Suns som hold skød 18/38.

Chris Paul styrede kampen

Chris Paul bliver ofte nævnt som ligaen bedste “game manager”. Altså en spiller, der styrer og dirigerer spillet – og det viste han igen i nat hvorfor. Han endte kampen med 17 point, 5 rebounds og 15 assists og 0 turnovers! Og når holdkammerarterne samtidig ramte deres skud, så det til tider legende let ud for Suns’ offensiv.

Will Barton kan blive vigtig for Nuggets

Will Barton gjorde i nat comeback efter at have været ude i en lang periode med en skade. På 15 minutter havde han 10 point og 3 assists, og Nuggets var kun -2 med ham på banen. Nu skal Nuggets tilbage på deres hjemmebane og næste kamp er mustwin, da et nederlag ville være så godt som garanti for et nederlag i serien. Her kan Barton blive afgørende, hvis han allerede er tilbage på sit top niveau.

Du kan se highlights fra kampen her:

Se andre spændende artikler