fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Steve Kerr regner med at forlænge sin aftale med Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i spidsen for klubben.

Foto: Evie22 - Flickr

58-årige Steve Kerr har efter denne sæson kontraktudløb med Golden State Warriors.

En kontraktforlængelse er endnu ikke underskrevet, men hvis det står til Kerr, der har ført Warriors til fire NBA-titler, fortsætter han i spidsen for holdet fra San Francisco.

Det fortæller han til The Ringer´s Logan Murdock, og Kerr kan også fortælle, at han regner med, at en kontraktforlængelse bliver en realitet.

“Jeg vil gerne fortsætte (hos Warriors, red.). Hver gang jeg er blevet spurgt (om en kontraktforlængelse, red.), har jeg gjort det tydeligt, at jeg gerne vil blive her,”

“Joe (Lacob, holdets ejer, red.) har fortalt mig, at han gerne vil have, at jeg fortsætter, så det regner jeg med,” siger Steve Kerr.

Kerr blev ansat som cheftræner for Golden State Warriors tilbage i 2014 og har været hos dem lige siden.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.