fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

San Antonio Spurs sender ung stjerne til Atlanta

Onsdag aften fik vi denne off seasons første store trade, da Hawks sikrede sig en ny legekammerat til Trae Young.

Foto: Erik Drost - Flickr

Sent onsdag aften fik vi denne off seasons første store trade, da San Antonio Spurs sendte deres store stjerne, Dejounte Murray, til Atlanta Hawks i bytte for veteran Danilo Gallinari, tre first round picks og et pick swap i 2026-draften. De tre 1st round picks strækker sig over de næste fem år.

Dejounte Murray snittede i den seneste sæson 21,1 point, 8,3 rebounds samt 9,2 assists pr kamp. Han første også ligaen i steals pr kamp (2.0 pr kamp).

 

Trae Young har tidligere snakket om sin lyst til at spille med Dejounte Murray, og nu er hans ønske endelig gået i opfyldelse!

San Antonio Spurs

Det ligner nu et San Antonio Spurs-franchise, som går fuldt ind i et rebuild. Næste års draft har et af de største talenter nogensinde, nemlig franske Victor Wembanyama, og det er formentlig en af grundene til, at man netop nu springer det hele i luften.

Hvis man skal finde en lidt sørgelig vinkel på dette trade, så er det, at vi formentlig har set Gregg Popovich træne sit sidste slutspilsmandskab. Det er et godt tidspunkt, at få kørt en ny head coach ind over de næste par sæsoner, og det bliver spændende, at se hvem de vælger til den store opgave. Mange NBA fans ser Gregg Popovich, som den bedste træner nogensinde.

Jeg er en mangeårig NBA nørd, og har været tilknyttet NBA redaktionen siden november 2021. Ud over det så skriver jeg også på engelsk via min egen hjemmeside. Stor forkærlighed for gode forsvarsspillere som Bam Adebayo & Mikal Bridges!

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Tirsdag aften kom det frem, at Jazz har tilbudt Boston Celtics assisterende træner, Will Hardy, en mulighed for at blive ligaens yngste head coach.

NBA

Miami Heat er klar til næste runde af årets slutspil og sender Atlanta Hawks på sommerferie.

NBA

Atlanta Hawks var lige ved at smide sejren mod et Miami Heat hold, der kæmpede. Trae Young viste sig dog, at ville det anderledes.

Atlanta Hawks

Natten til torsdag satte State Farm Arena i Atlanta rammen om opgøret mellem Atlanta Hawks og gæsterne fra Charlotte Hornets. Spoiler: Det blev aldrig...

NBA

Overlevelseskampen mellem San Antonio Spurs og New Orleans Pelicans var fyldt med flotte præstationer, da de kæmpede om en plads i Play-In ‘’finalen’’.

NBA

NBA-redaktionen på Fullcourt giver her deres bud på, hvem der vinder årets individuelle Awards i NBA.

NBA

Ugens spillere er blevet fundet. Valget faldt på Nikola Jokic fra Denver Nuggets og Trae Young fra Atlanta Hawks.

Minnesota Timberwolves

Karl-Anthony Towns var ikke til at stoppe, da han i nat leverede hele 60 points og 17 rebounds for Minnesota Timberwolves. Denne præstation gør...