fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Gregg Popovich forlænger med Spurs

San Antonio Spurs kunne lørdag annoncere, at klubben og Gregg Popovich er blevet enige om en kontraktforlængelse.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

San Antonio Spurs annoncerede lørdag, at de har forlænget den legendariske træner Gregg Popovich’s kontrakt. Kontraktforlængelsen lyder på fem år, hvilket betyder, at de har fået Popovich på kontrakt til og med 2027/2028-sæsonen.

Ifølge ESPN’s Adrian Wojnarowski er kontrakten mere end 80 millioner dollar værd, hvilket svarer til 543 millioner kroner.

74-årige Gregg Popovich har netop færdiggjort sin 27. sæson som cheftræner for Spurs, og i forrige sæson blev han den mest vindende træner i NBA’s historie.

San Antonio Spurs valgte Victor Wembanyama i årets draft, hvilket har spillet en stor rolle i Gregg Popovichs forlængelse. Det er en spiller man tror på kan være med til at vende skibet efter flere sæsoner uden særligt gode resultater.

Det blev tidligere på året offentliggjort, at Gregg Popovich vil blive indlemmet i Naismith Memorial Basketball Hall of Fame i 2023. Han har i sin tid som Spurs træner vundet fem mesterskaber, mens han er blevet kåret til årets træner tre gange.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama satte ny personlig scoringsrekord, da han leverede 40 point i San Antonio Spurs overtidssejr mod New York Knicks, hvor...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.