Russell Westbrook med endnu en triple-double i sejren over Los Angeles Lakers

Russell Westbrook har nu i alt 176 triple-doubles i karrieren, og nærmer sig dermed førstepladsen over flest triple-doubles for karrieren.
Russell Westbrook
Foto: Tim Shelby
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Sejren over Lakers i nat betyder, at Washington Wizards er, sammen med New York Knicks, det mest formstærke hold i NBA med ni sejre i de seneste ti kampe. Formtoppen er ligeledes tiltrængt for Wizards, som kæmper for en plads i play-in turnering, og i bedste tilfælde direkte playoff.

(læs mere om play-in formatet her)

I indeværende stund ligger de på en 10. plads med 2 kampe ned til Chicago Bulls på 11. pladsen og 4,5 op til Boston Celtics på 6. pladsen. Wizards har ti kampe tilbage af grundspillet, og har dermed rig mulighed for at afgøre playoff udfaldet på egen hånd.

Hvor Wizards kigger opad i tabellen, kigger Lakers nervøst nedad. Lakers er med en record på 36-26 på en nuværende 5. plads, men forspringet til forfølgerne skrumper. Dallas Mavericks og Portland Trail Blazers er henholdvis 1,5 og 2 kampe bagefter, så intet er afgjort endnu. Anthony Davis spillede 31 minutter mod Wizards, og gjorde god figur med 26 point på 50 procent fra gulvet.

Overskriften på kampen skal dog tilfalde den energiske Russell Westbrook. Han leverede endnu en triple-dopuble til historiebøgerne – 18 point, 14 assists og 18 rebounds. Det bringer ham på 176 triple-doubles for karrieren, og kun fem fra Oscar Robertson’s 181. Det er vist blot et spørgsmål om tid, før Westbrook tager førstepladsen fra Robertson.

Se andre spændende artikler