fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Houston Rockets

Rajon Rondo og Chris Paul delte håndmader ud i Rockets’ sejr

Selvom Houston Rockets vandt kampen, så er den store overskrift efter nattens kamp mellem de to potientielle tophold i West, alligevel slåskampen mellem Chris Paul og Rajon Rondo.

De to lidt flamboyante point guards, slog fra sig i nat, da tingene blev en smule overophedet. Houston Rockets løb med sejren, mens Rajon Rondo og Chris Paul løb med det meste af internettet. En situation der egentligt startede mellem Brandon Ingram og James Harden, men senere udviklede sig til en slåskamp mellem de to point guards.

Både Rajon Rondo, Chris Paul og Brandon Ingram blev smidt ud kampen efter denne lidt komiske, men og lidt tragiske hændelse.

Historien inden kampen gik på LeBron James’ første kamp i Stabels Center i Lakers-uniformen. Og de skyhøje forventinger blev da også til dels indfriet, til den nye helt i byen. King James sluttede kampen med 24 point, 5 assists og 5 rebounds. Lakers har nu tabt de første to kampe i denne sæson.

Topscorer i kampen blev James Harden der sluttede kampen med 36 point. Mens Chris Paul leverede en double-double med 26 point og 10 assist.

Næste kamp for Lakers er på tirsdag hvor de får besøg af San Antonio Spurs. Houston Rockets får lov til at blive i Los Angeles og Stables center, da de på mandag møder Los Angeles Clippers.

 

 

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Victor Wembanyama havde ikke held med 3-pointsskuddet, men viste alligevel gode takter, da San Antonio Spurs vandt efter forlænget spilletid mod Houston Rockets.

NBA

Det var spændende til det sidste i kampen mellem Golden State Warriors og Phoenix Suns, hvor det til sidst var Suns, der endte med...

NBA

Selvom det er utroligt svært at forudsige hvad der kommer til at ske, har Fullcourt igen prøvet at forudsige hvem der ender op med...

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.