OKC henter Al Horford og flere draft picks

Oklahoma City Thunder har virkelig gang i handlerne. Kort inden draften har de igen hentet nyt ind.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Thunder med endnu et trade

Oklahoma City Thunder har været meget aktive siden mandag, hvor NBA begyndte at tillade trades. De har sendt flere nøglespillere væk, og de har fået mange draft picks ind. Så fremtiden ser lys ud i Oklahoma City. Få timer inden draften går i gang er det nyeste trade gået igennem. Al Horford, der har 5 All-Star kampe på cv’et, skifter til Oklahoma City Thunder fra Philadelphia 76’ers. Sammen med Horford sender 76’ers et førsterundevalg og et andenrundevalg til Thunder, som sender Danny Green til 76’ers. Det sker kun få dage efter, at Green kom til Thunder fra Los Angeles Lakers. Thunder sender også Terrance Ferguson til 76’ers.

Den 34-årige Al Horford er ovre sine bedste dage i NBA, og han løber stadig rundt med en stor kontrakt. 76’ers blev derfor nødt til at sende draft picks afsted til Thunder for at slippe for kontrakten, og dermed skabe plads i deres cap-space til nye spillere.

 

En kæmpe samling af draft picks

Oklahoma City Thunders General Manager Sam Presti har samlet en stor samling af draft picks over de næste år. Det har de gjort ved at sende Russell Westbrook, Paul George og senest Chris Paul væk. De står nu meget stærkt i draften over de næste sæsoner, og Thunders fans kan være optimistiske for fremtiden.

Se andre spændende artikler