Nuggets taber til Wizards efter årets dårligste spil

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I nat udspillede der sig en af NBA-sæsonens mærkeligste sekvenser, da Washington Wizards hjemme tog imod Denver Nuggets.

Efter en tæt kamp med mange føringsskift havde Wizards de bedste kort på hånden i de døende sekunder af kampen. Hjemmeholdet var oppe med to point og havde bolden, da der manglede 30 sekunder. Wizards brændte dog deres skud, og det gav Nuggets en gylden fastbreak mulighed, da flere Wizards spillere var fanget tæt på kurven.

Men den mulighed udnyttede Nuggets langt fra.

I en fire mod en situation valgte alle tre Nuggets spillere at stille sig bag 3-pointslinjen. Det endte med en dårlig aflevering fra Jamal Murray til Campazzo, der ude af balance missede gamewinner forsøget.

Efter kampen var Jamal Murray langt fra tilfreds:

”Kom nu, gutter. Fokuser! Vi spiller basketball. Vi er 4-mod-1, nogen skal gå til kurven. Jeg troede, at Michael (Porter Jr.) gik mod kurven. Han troede måske, at jeg skød den, og jeg skulle have skudt det. Jeg gav (Campazzo) en rigtig dårlig aflevering,” sagde en rassende Murray efter kampen.

Murray har også efterfølgende delt et stilbillede af situationen på Twitter – Ikke noget der får Nuggets eksekvering til at se bedre ud.

Med sejren har Washington Wizards nu vundet seks af deres seneste syv kampe, mens de langsomt bevæger sig op mod en slutspilsplads. De er nu 12-18 for sæsonen. Nuggets ligger i skrivende stund på en 8. plads i Western Conference med en record på 17-15.

Se andre spændende artikler