fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Denver Nuggets

Nu har DeMarcus Cousins endelig fundet sig en ny klub

DeMarcus Cousins har nu fremtiden på plads, og den amerikanske centers nye klub er måske lidt af en overraskelse.

Foto: Fiba.com

DeMarcus Cousins vender ikke tilbage til NBA i denne omgang.

Selvom vi kun er fire måneder inde i 2023, må ventetiden alligevel have været lang for DeMarcus Cousins. Den nu 33-årige center har nemlig ikke været på banen siden sidste år, men nu står han klar til at trække i en ny spillertrøje. DeMarcus Cousins skal i fremtiden tørne ud for puertoricanske Guaynabo Mets, der til dagligt spiller i landets bedste række, BSN.

Flere store amerikanske medier har i dag kunne bekræfte skiftet, og hvis man spørger DeMarcus Cousins, var det måske ikke umiddelbart det, han selv havde set komme. Cousins selv har flere gange udtrykt en manglende forståelse for, hvorfor der ikke har været nogen NBA-klubber ude efter ham.

“Det er ærlig talt mit største problem (..) Det er lidt den ufortalte sandhed omkring NBA. Du får aldrig et klart svar. Jeg har stillet mange spørgsmål. Jeg har taget kontakt til flere af mine tidligere hold, og jeg får ofte svar, der er pakket ind. Jeg får aldrig den rå sandhed at vide,” udtalte DeMarcus Cousins fornylig til Bleacher Report.

Og hvis man ser på den firedobbelte All-Star spillers CV, kunne man godt dele den samme forvirring.

DeMarcus Cousins har tidligere været ramt af alvorlige knæskader, der blandt andet kostede ham en hel sæson på bænken tilbage i 2019-2020 sæsonen. Cousins er ikke længere den profil, han engang var, men en rotationsplads på et NBA-hold ville ikke være helt hen i vejret.

Ikke desto mindre drømmer den garvede veteran stadig om at gøre comeback i NBA, og på trods af snart at være i midten af 30´erne, mener han stadig, at der er mange flere toppræstationer tilbage i ham.

For nu må han dog tage sig til takke med at spille i den bedste puertoricanske række, som han nu tilslutter sig.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.