fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

New York Knicks

Knicks forbandelse er endelig forbi

Den såkaldte ’’The Charlie Ward Curse’’ er forbi, efter New York Knicks har forlænget med Mitchell Robinson.

Den 1. juli skrev Mitchell Robinson under på en kontraktforlængelse med New York Knicks. Kontrakten lyder på 60 millioner dollars over fire år. Sidste sæson spillede Robinson 72 kampe for Knicks, hvor han i gennemsnit scorede 8,5 points, 8,6 rebounds, samt næsten 2 blokerede skud pr. kamp.

Selvom det ikke virker som en monumental signing, så har det en dybere mening. Denne aftale bryder den berygtede forbandelse, som mange omtaler som ’’The Charlie Ward Curse’’. Knicks har næppe været kendt for at genopbygge gennem draften. Men derimod kendt for at satse stort i free agency, hvilket har betydet, at Knicks har måttet sende unge talenter væk. New York Knicks valgte Charlie Ward, i første runde tilbage i 1994. Han skrev sidenhen en flerårig kontraktforlængelse i 1999. Siden da har ingen Knicks-spiller underskrevet mere end en etårig aftale efter deres rookie kontrakt.

De spillere, som har været tættest på at bryde ’’The Charlie Ward Curse’’ var David Lee og Nate Robinson i 2009. Lee blev valgt med det 30. valg i 2005. Efter fire år med Knicks skrev han en forlængelse på et enkelt år. Den to gange All-star var free-agent i 2010 skrev under på en kontrakt med Golden State Warriors i et sign-and trade med New York Knicks. Nate Robinson blev valgt med det 21. valg af Phoenix Suns, men sendt til New York Knicks i en byttehandel. Ligesom David Lee forlængede Nate Robinson med Knicks for et enkelt år, efter sin rookie-kontrakt udløb. Han blev senere samme sæson tradet til Boston Celtics.

Fra 1994 til 2019 har Knicks draftet over 35 spillere. Det er dog kun Charlie Ward og Mitchell Robinson, der har modtaget en kontraktforlængelse. Den næste i rækken til en kontraktforlængelse er R.J Barrett, der var berettiget til en forlængelse, da free agency startede d. 1. juli. Barrett blev valgt som det tredje valg i 2019 NBA Draften. Sidste sæson scorede den unge canadier i gennemsnit 20 point, 5,8 rebounds og 3 assists. Barrett er berettiget til en kontrakt på omkring 185 millioner dollars over fem år. Hvis Knicks og Barrett ikke kan komme til enighed, vil han blive restricted free agent efter næste sæson. Dette betyder, at Knicks kan matche en kontrakt, som R.J Barrett takker ja til fra et andet hold.

Skrevet af

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg endte med at få en forkærlig for Russell Westbrook og Oklahoma City Thunder. Jeg begyndte for alvor at følge med i college basket, i 2020-21 sæsonen.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Det er aldrig sket nogensinde før, men nu har New York Knicks taget rekorden, efter de har hentet Jalen Brunson hos Dallas Mavericks.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.

NBA

Madison Square Garden dannede rammen for en mindeværdig aften i New York, da Knicks slog Celtics efter at have været nede med 25 point....

Nyhedsoversigt

Vi danner her et overblik over de fem traditionsrige julekampe i NBA, der blev afviklet på første juledag.

Atlanta Hawks

Første julekamp har fundet sin vinder. New York Knicks besejrede gæsterne fra Atlanta Hawks på denne traditionsrige Christmas Day, og Kemba Walker fulgte op...

NBA

Madison Square Garden lægger gulv til 1. juledags første opgør, når New York Knicks får besøg af Atlanta Hawks.

Atlanta Hawks

NBA Christmas Day byder i år på fem kampe, som vores værter Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff i denne podcast dykker ned i. Bliv...