New York Knicks henter Tom Thibodeau som ny cheftræner

Tom Thibodeau har skrevet under på en 5-årig kontrakt som New York Knicks nye cheftræner.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Ifølge flere amerikanske kilder, så skulle det være så godt som sikkert, at Tom Thibodeau bliver ny cheftræner for New York Knicks. Han har skrevet under på en 5-årig kontrakt.

Tom Thibodeau har været træner i NBA siden 1989, og er kendt som en fantastisk defensiv træner. Han var blandt andet assistenttræner for Knicks mellem 1996 og 2004, hvor det blev til en finaleplads i 1999. Han var også en del af trænerteamet, da Boston Celtics vandt mesterskabet i 2008.

Fra 2010 til 2015 var han cheftræner for Chicago Bulls. Her blev det blandt andet til Conference Finals og en pris som Coach of The Year i 2011. Han seneste cheftrænerjob var mellem 2016 og 2019, hvor han var ansvarlig for Minnesota Timberwolves. Han hjalp dem til deres første play-off i 14 år, men havde ellers ikke den store succes.

Knicks startede den seneste sæson med David Fitzdale som træner, men han blev fyret allerede i december. Siden da har Mike Miller styret holdet som midlertidig træner. Knicks sluttede sæsonen som nummer 12 i Eastern Conference med 21 sejre og 45 nederlag.

Se andre spændende artikler