fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

New Orleans vinder #1 pick i 2012 NBA draften

(Foto: Flickr – RMTip21, Creative Commons)

Natten til i dag, torsdag, sikrede  New Orleans Hornets sig førstevalget i årets NBA draft, eller med mere folkeligt beskrevet: De vandt “yes, vi får lov til at vælge Anthony Davis”-lotteriet. Meget passende fik Charlotte Bobcats, der gennem denne sæson har tabt alt hvad der er værd at tabe og ellers havde 25% chance for nummer 1, det andet valg, forfulgt af Washington Wizards med tredje valget.

Selvom dette år formenligt er den dybeste og stærkeste draft siden 2003, hvor LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony og Chirs Bosh anførte en yderst stærk draft klasse, så fremstår fornævnte Anthony Davis i særdeleshed som det klare første valg (læs Mortens spiller beskrivelse). Davis – power forward der er vokset fra 6’3″ i high school til dominerende 6’11” mens at have udviklet det, formenligt, største defensive talent siden Greg Oden (eller Patrick Ewing)  – er nemlig, som eneste collegespiller blevet givet en plads blandt de 20 spillere, der skal konkurrere om retten til at spille for USA under OL i år. Et hold der meget vel kunne blive bedre en det legendariske 1992 Dream Team (se selv!).

Retten til at vælge blandt de efterfølgende talenter, der blandt andet tæller skarpskytterne Harrison Barnes og Bradly Beal; de energifyldte forwards Michael Kidd-Gilchrist og Perry Jones III; og de lovende bigmen Andre Drummond og Thomas Robinson, fordeler sig således:

 1. New Orleans

 2. Charlotte

 3. Washington

 4. Cleveland

 5. Sacramento

 6. Portland

 7. Golden State

 8. Toronto

 9. Detroit

 10. New Orleans (fra Minnesota)

 11. Portland

 12. Milwaukee

 13. Phoenix

 14. Houston

 

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.

Nyhedsoversigt

Kongen blev til scoringskongen. Efter LeBron James natten til onsdag blev den mest scorende spiller i NBA´s historie er det væltet ind med reaktioner...

LA Lakers

LeBron James er nu den mest scorende spiller i NBAs historie. Se scoringen, hvor King James passerede Kareem Abdul-Jabbar, lige her.