fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

Nets sender Crabbe til Atlanta

Brooklyn Nets sender Allan Crabbe, 17. valget i årets draft og deres førsterundevalg i 2020 til Atlanta Hawks for Taurean Prince og Hawks’ andenrundevalg i 2021.

Brooklyn Nets forbereder sig på free agency og sender Crabbe og hans kontrakt på $18 millioner til Atlanta. På den måde rydder Nets deres lønbudget og har nu $46 millioner i cap-space til sommerens free Agency. Det vil være nok til hele to maks-kontrakter, hvis de lader D’Angelo Russell gå til et andet holdEfter sigende skulle Nets’ drøm være at skrive under med både Kyrie Irving og Kevin Durant, der begge kan være free agents til sommer.

Ifølge ESPN, skulle der være en stærk gensidighed mellem Irving og Nets om en kontrakt til sommer. Hvis de skulle få Irving, men ikke Durant, kan Nets bringe Russell tilbage på en maks også. Russell er restricted free agent, hvilket betyder at Nets har mulighed for at matche enhver kontrakt han bliver tilbudt. De kan altså selv styre, om de vil have ham.

Hawks har nu tre førsterundevalg i top 20 til årets draft. Nummer; otte, ti og 17.

Det giver Hawks en række muligheder for, hvordan de kan bruge dem. De kan naturligvis vælge tre nye spillere, og tilføje unge talenter til deres unge kerne med blandt andre Trae Young og John Collins. På den måde får de et rigtigt ungt og talentfuldt hold, som kan bygges op fra bunden igennem de næste par sæsoner. De kan også forsøge at bytte deres tre picks for mere etablerede spillere og forsøge, at komme i slutspillet næste år. Dette ville også give en stærkere sag i free agencyhvor de måske ville kunne lokke nogle af de knap så profilerede stjerner til. De kan også forsøge at komme længere op i draften. Måske helt op i top 5, hvis de kan lave en pakke med alle tre førsterundevalg.

*Tradet går først officielt igennem d. 6 juli grundet administrative regler.

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Lillards vilde kamp i nat har bragt ham i fornemt selskab.

Brooklyn Nets

Klumme: Brooklyn Nets er bag deres to superstjerner Kevin Durant og Kyrie Irving blevet et af ligaens bedste kandidater til at gå hele vejen....

NBA

Vanvittig triple-double fra Denver Nuggets stjernen Nikola Jokic.

NBA

Et tæt opgør mellem Brooklyn Nets og Toronto Raptors endte i hænderne på stjernespilleren Kyrie Irving, der sænkede skuddet og gav Nets deres femte...

Golden State Warriors

Stephen Curry må se til fra sidelinjen de kommende uger med en skulderskade

NBA

Atlanta Hawks og Chicaco Bulls tørnede sammen i et opgør, der skulle byde på sæsonens mest vanvittige afslutning indtil videre.

NBA

Klumme: Vi er omkring en fjerdedel inde i NBA-sæsonen, og det er et perfekt tidspunkt til at overreagere på en liga, der har budt...