fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA2GO: Masser af NBA

Josh Smith

Thunder strikes again

Charlotte Hornets var i nat på besøg i Oklahoma. Thunder holdet var efter julekampens sejr over Spurs stadig uden Kevin Durant. Dette så dog på ingen måde ud til at hæmme Thunder holdet, der førte komfortabelt gennem hele kampen. Russel Westbrook havde endnu en gang en god kamp, med 29 point og 5 rebounds, tilmed havde den store Serge Ibaka 13 point og 14 rebounds. Charlotte havde ikke meget at komme med i Oklahoma og der var ikke meget spænding at spore i nattens kamp.

Dallas får sin 2. sejr med Rondo ved roret

L.A. Lakers var på besøg i American Airlines Center, Dallas. For 3. kamp i streg var Lakers uden deres stjerne Kobe Bryant, hvilket har fungeret godt i de 2 sidste kampe. Dallas har dog fået forstærkninger i form af tidligere Boston stjerne guard, Rajon Rondo. Rondo førte Dallas mandskabet til en sejr i nat med 21 point, 8 rebounds og 7 assists. Lakers holdet så igen ud til at få spillet til at fungere uden Kobe Bryant og var igen i nat anført af Nick Young, der endte med 15 point. Kobe Bryant passerede for nyligt Michael Jordan på All-Time scoring listen. I nat var det Dallas store tysker, Dirk Nowitzki’s tur til at rykke en plads op på listen. Dirk Nowitzki passerede i nattens sejr Elvin Hayes og ligger nu nummer 8 på All-Time scoring listen.

The Manimal beviste sit værd

Denver Nuggets tog i nat imod Minnesota Timberwolves. Minnesota havde før nattens kamp tabt 6 kampe i streg. Denver Nuggets har derimod fået spillet til at fungere i denne sæson og har spillet en god sæson indtil videre. Nattens hoveperson spillede for Denver og hed Kenneth Faried, der endte kampen med 26 point og 25 REBOUNDS. Kampen var dog ikke uden spænding og havde i løbet af 4. quarter et par lead-changes, men til sidst var det Denver der løb med sejren. Fra Minnesota var den Canadiske rookie, Andrew Wiggins, varm igen og endte kampen med 22 point og 5 rebounds, og må i den grad siges at være med i kampen om Rookie of the year prisen.

Lillard førte endnu en gang Portland til sejr

Portland havde i nat besøg af det hårdt ramt Philadelphia 76’er hold. Kampen endte som forventet med en solid sejr til Portland anført af deres stjerne point guard, Damian Lillard. Lillard endte kampen med 28 point og 9 rebounds og var sammen med Wesley Matthews, der ramte 7 ud 14 3’ere, med til at lede Portland til en sejr. I Philadelphia lejren havde Tony Wroten en stabil kamp med 22 point, sammen med Michael Carter-Williams der havde 17 point. Det var dog ikke nok til at skabe tvivl om udfaldet af kampen og Portland hev som sagt en solid sejr i land på hjemmebane og vandt med 21 point.

Suns fik deres 5. sejr i træk

Pheonix Suns var på besøg i Sacramento og havde muligheden for at vinde deres 5. sejr i træk. Dette lykkedes med en god all-around præstation. 6 Suns spillere havde 10 point eller derover og var anført af Marcus Morris, der endte kampen med 20 point. Rudy Gay og Darren Collison gjorde deres for at ændre på kampens udfald, men det var ikke nok. Suns tager deres 5. sejr i træk og ser ud til at have en god kemi på holdet, hvilket formentlig kan lede til endnu flere sejr i løbet af sæsonen.

Brooklyn Nets vinder tæt kamp i Boston

Det var midteropgør i easter conference da Boston Celtics tog i mod Brooklyn Nets. Det blev da også lige så rodet som man kunne have forventet. Deron Williams var tilbage for Nets, men startede dog på bænken. I stedet var der Jarred Jack der viste flot spil. Med 27 point, 7 rebounds og 5 assist, var han kampens bedste.

Brooklyn Nets kunne faktisk først lugte sejren til aller sidst, efter at have været bagud det meste af kampen. Joe Johnson bragte Nets foran med 2 point med 1,5 sekund igen. Og det var lige før at Boston fik udlignet, da en aflevering henover hele banen efterlod Jared Sullinger fri tæt ved ringen. Hans skud ville dog lige akkurat ikke i. 109-107 vinder Nets, og skaber dermed lidt luft ned til Boston udenfor playoff.

Cleveland fortsatte sin tur i Florida

I nat skulle Cavaliers forsøge at rette op på 1. juledags glipper i Miami, da de fortsatte deres tur i Florida, nærmere betegnet Orlando. Kampens start blev langt fra bedre, og længe lignede det at Magic skulle hive en overraskende sejr. Men så tog fanden ved LeBron James, som med 29 point i den grad viste sit værd. Med til historien skal også nævnes at Cleveland var uden Kyrie Irving, som sad ude med et ømt knæ.

Cleveland Cavaliers sejre 98-89 efter en flot 4. periode, som de vandt med 27-14.

Bucks overrasker og tæver Hawks!

Jared Dudley gik forrest i Milwaukee Bucks noget overraskende stor-sejr i nat over Atlanta Hawks. Med 10/10 på sine skud, heraf 4/4 bag 3eren var han sit holds bedste med 24 point. 107-77 vandt Bucks, mod et sløvt og ikke eksisterende Atlanta-hold. Mange turnovers kostede mange point for Hawks, og med fart i skoene bl.a. fra Giannis Antetokounmpo havde Bucks mange point på fastbreaks.

Detroit Pistons vinder første kamp uden Josh Smith

Det var spændende at se hvordan Detroit kunne klare den, efter man havde sagt farvel til Josh Smith. Men det gik overraskende godt for dem, i nattens kamp mod Indiana Pacers. Med fokus på forsvaret, havde man for en gang skyld succes på banen. Andrew Drummond havde 20 point og 5 rebounds, mens Greg Monroe havde 19 point og 15 rebounds. Især turnovers blev i denne kamp afgørende, da den kamp endte med 9-18 i Pistons favør.

De kunne derfor hive en tiltrængt sejr i lang på 109-119.

Overtime i Memphis

I Memphis var Houston Rockets på besøg, med deres nyankomne Josh Smith. Josh Smith fik en fin start på sin Rockets karriere. Med 21 point og 8 rebounds. Ingen kunne dog hamle op med James Harden, der havde 32 point, 10 assist og 8 rebounds. For Memphis Grizzlies var det igen Marc Gasol der vidste sit værd. Han havde 29 point og 8 rebounds.

James Harden udlignede kampen, så den måtte i overtime. Men i overtiden så Houston sig ikke tilbage. 13-7 vandt de kampens sidste 5 minutter, hvilket resulterede i en 117-111 sejr.

Pelicans sejre mod Spurs

San Antonio Spurs begynder at være i alvorlige problemer, med kun 3 sejre ud af de sidste 7, og med et hav af skader oveni. I nat var de på besøg i New Orleans, hvor en fortsat storspillende Anthony Davis smadrede San Antonio. 22 point, 12 rebounds og 5 blocks, bl.a. et på Tim Duncan. Spurs er fortsat uden Kawhi Leonard, og også Tony Parker måtte igen sidde ude.

Derfor kunne Pelicans sejre forholdsvist sikkert med 97 mod 90.

 

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...