NBA – ugen der gik

Denne uge bød især på nye personlige rekorder blandt flere topspillere.
Terry Rozier
Credit: NBAE via Getty Images
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Men kan vidst roligt sige, at det har været en fed uge at være NBA fan. Fra Jordan Clarkson og Ben Simmons historiske aften i starten af ugen til Terry Rozier’s koldblodige gamewinner i nat. Vi er i hvert fald ikke blevet snydt.

Rekord på rekord

I går kunne du læse om Jamal Murray, som mildest talt var uhyre effektiv i sin kamp, da Denver Nuggets besejrede Cleveland Cavaliers. Som overskriften indikerer, slog han en 24 år gammel rekord!

Men Jamal Murray er ikke den eneste, der har leveret en fantastisk præstation denne uge.

Ugen startede ud med et brag, da Utah Jazz besejrede Philadelphia 76ers. Selvom Ben Simmons næsten leverede en 42-points tripple double, måtte han se sig slået af en et Jazzhold med en brandvarm Jordan Clarkson.

Joel Embiid skal også nævnes i denne sammenhæng. I fraværet af sin makker Ben Simmons leverede han sin karrieres bedste, 50 point, da han og resten af 76ers-mandskabet besejrede Chicago Bulls.

Ugens køligste 

At være foran med fem point med 50 sekunder tilbage af kampen var ikke nok for Golden State Warriors, da de mødte Charlotte Hornets anført af Terry Rozier aka Scary Terry.

I går var han Scary Terry og kaldte game i sidste sekund.

Ugens dårlige nyhed 

I starten af ugen blev fire spillere hos San Antonio Spurs testet positive for Covid-19. Det har resulteret i, at alle deres kampe er blevet udsat.

Antallet af udsatte kampe, som skal spilles efter sæsonen, har nu ramt 29, og det bliver spændende at følge med i, hvor stor det tal bliver, inden sæsonen er slut.

San Antonio’s næste mulige kamp er 24. februar mod Oklahoma City Thunder, men det er endnu ikke fastsat.

Endnu en milepæl

Lebron James scorede sit point nummer 35.000 i Los Angeles Lakers opgør mod Brooklyn Nets og melder sig ind i et meget fornemt selskab. Brooklyn Nets vandt kampen 109-98.

Kun Karl Malone og Kareem Abdul-Jabbar har gjort det før Lebron James, som dog er den yngste af de tre til at nå de 35.000.

Ugens dunk

Som en god afslutning på en god uge leverede Minnesota Timberwolves rookie, Anthony Edwards, muligvis sæsonens bedste og mest respektløse dunk i form af denne perle henover Toronto Raptors’, Yuta Watanabe. Velbekomme.

Se andre spændende artikler