fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA-slutspillet står for døren

I søndags blev de sidste kampe i en spændende regulær sæson spillet i verdens bedste basketliga, NBA. Allerede i aften bliver de første play-in kampe spillet, som skal afgøre de sidste slutspilspladser. Vi giver i denne artikel overblikket over de kommende serier. Hvis du vil vide mere om, hvordan play-in systemet fungerer, så kan du læse om det her:

Play-in-systemet: Få overblikket her

Play-in kampe

Eastern Conference

Hornets (10) – Pacers (9)

Wizards (8) – Celtics (7)

Wizards har været flyvende siden All-Star pausen, og kan måske overraske og slå Celtics, der mangler Jaylen Brown. I den anden mini-serie er det to hold, der er langt fra deres bedste form. Hornets sluttede sæsonen af med at tabe de sidste fem kampe, mens Pacers også kun har vundet fem af deres seneste ti kampe.
Bud: Wizards og Celtics tager de sidste pladser i Eastern Conference.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Western Conference

Spurs (10) – Grizzlies (9)

Warriors (8) – Lakers (7)

I vest får vi et brag en mini-serie mellem Warriors og Lakers. Lakers har fået LeBron James og Anthony Davis tilbage fra skade, mens Warriors og Curry er i fremragende form og er 8-1 i maj. I den anden serie er det en kamp mellem to gode fundamentale hold, der spiller hårdt i forsvarsenden.
Bud: Warriors og Lakers tager de sidste to pladser.

Slutspillet

Eastern Conference

TBD (8) – Sixers (1)

Ligegyldigt hvem der tager den sidste plads, så er Sixers storfavoritter. De kan dog godt smide en kamp eller to til enten Celtics eller Wizards.
Bud: Sixers vinder.

Annonce. Scroll for at læse videre.

TBD (7) – Nets (2)

Nets har fået Harden tilbage og ser skræmmende ud. Kan ellers siges det samme som ved serien ovenover.
Bud: Nets vinder.

Heat (6) – Bucks (3)

De to hold mødtes sidste år i anden runde, hvor Heat vandt i seks kampe. Bucks har dog fået Jrue Holiday, men er det nok til at vinde? Jeg er meget i tvivl og kan godt se denne serie går i syv kampe.
Bud: Heat vinder.

Hawks (5) – Knicks (4)

To af sæsonens største overraskelser står overfor hinanden i første runde. Jeg tror, at forsvaret bliver afgørende, og her det ene hold væsentlig bedre end det andet.
Bud: Knicks vinder.

Western Conference

Annonce. Scroll for at læse videre.

TBD (8) – Jazz (1)

Puha, den er faktisk svær, selvom Jazz er første seed. Donovan Mitchell når måske at blive klar, men ellers kan de står uden holdets største stjerne (sorry Gobert) mod enten Warriors eller Lakers. Jeg regner dog med, at Warriors tager ottende seed, og her burde Jazz være stærkest over en hel serie. Men jeg ville ikke blive overrasket, hvis Curry skyder dem ud af banen.
Bud: Jazz vinder.

TBD (7) – Suns (2)

Endnu en svær forudsigelse. Suns har spillet så flot hele året og har flere rutinerede kræfter som Paul og Crowder, der har prøvet det før. På den anden side har de også profiler som Booker og Ayton, der aldrig har spillede i slutspillet før, og hvordan håndterer de det? Jeg tror, at Lakers får syvende seed og slår Suns ud.
Bud: Lakers vinder.

Blazers (6) – Nuggets (3)

Blazers har været svingende gennem sæsonen, men har Lillard som vi bare ved kan vinde sådan en serie her på egen hånd. Nuggets er uden Jamal Murray, men har til gengæld kommende MVP Jokic og Michael Porter i topform. Den her serie tror jeg går i seks eller syv kampe.
Bud: Blazers vinder.

Mavericks (5) – Clippers (4)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Clippers tabte i de sidste to runder til Rockets og Thunder for at kunne få Dallas i første runde og undgå Lakers i anden runde. De to hold mødtes også sidste år, hvor Clippers tog sejren i seks kampe. Det tror jeg, at de gør igen.
Bud: Clippers vinder.

 

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

NBA

MVP-barometeret vender tilbage, og den er stadig anført af Golden State Warrirors’ Steph Curry

Denver Nuggets

Lørdag aften kl 19 slår Madison Square Garden dørene op for opgøret mellem øst og vest, når New York Knicks brager sammen med Denver...

NBA

Der er et udbrud af smitte hos Charlotte Hornets, hvilket har sendt flere af holdets spillere ud heriblandt LaMelo Ball

NBA

De seneste uger har budt på mange skader. Nogle af ligaens store navne er udgået med skader. I denne artikel får du et overblik...

NBA

Golden State Warriors fik revanche mod Phoenix Suns, da de natten til lørdag tog sejren i opgøret, hvilket betød, at Suns stime på 18...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

NBA

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA's "Health and Saftey" protocol....