fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA-slutspillet står for døren

I søndags blev de sidste kampe i en spændende regulær sæson spillet i verdens bedste basketliga, NBA. Allerede i aften bliver de første play-in kampe spillet, som skal afgøre de sidste slutspilspladser. Vi giver i denne artikel overblikket over de kommende serier. Hvis du vil vide mere om, hvordan play-in systemet fungerer, så kan du læse om det her:

Play-in-systemet: Få overblikket her

Play-in kampe

Eastern Conference

Hornets (10) – Pacers (9)

Wizards (8) – Celtics (7)

Wizards har været flyvende siden All-Star pausen, og kan måske overraske og slå Celtics, der mangler Jaylen Brown. I den anden mini-serie er det to hold, der er langt fra deres bedste form. Hornets sluttede sæsonen af med at tabe de sidste fem kampe, mens Pacers også kun har vundet fem af deres seneste ti kampe.
Bud: Wizards og Celtics tager de sidste pladser i Eastern Conference.

Western Conference

Spurs (10) – Grizzlies (9)

Warriors (8) – Lakers (7)

I vest får vi et brag en mini-serie mellem Warriors og Lakers. Lakers har fået LeBron James og Anthony Davis tilbage fra skade, mens Warriors og Curry er i fremragende form og er 8-1 i maj. I den anden serie er det en kamp mellem to gode fundamentale hold, der spiller hårdt i forsvarsenden.
Bud: Warriors og Lakers tager de sidste to pladser.

Slutspillet

Eastern Conference

TBD (8) – Sixers (1)

Ligegyldigt hvem der tager den sidste plads, så er Sixers storfavoritter. De kan dog godt smide en kamp eller to til enten Celtics eller Wizards.
Bud: Sixers vinder.

TBD (7) – Nets (2)

Nets har fået Harden tilbage og ser skræmmende ud. Kan ellers siges det samme som ved serien ovenover.
Bud: Nets vinder.

Heat (6) – Bucks (3)

De to hold mødtes sidste år i anden runde, hvor Heat vandt i seks kampe. Bucks har dog fået Jrue Holiday, men er det nok til at vinde? Jeg er meget i tvivl og kan godt se denne serie går i syv kampe.
Bud: Heat vinder.

Hawks (5) – Knicks (4)

To af sæsonens største overraskelser står overfor hinanden i første runde. Jeg tror, at forsvaret bliver afgørende, og her det ene hold væsentlig bedre end det andet.
Bud: Knicks vinder.

Western Conference

TBD (8) – Jazz (1)

Puha, den er faktisk svær, selvom Jazz er første seed. Donovan Mitchell når måske at blive klar, men ellers kan de står uden holdets største stjerne (sorry Gobert) mod enten Warriors eller Lakers. Jeg regner dog med, at Warriors tager ottende seed, og her burde Jazz være stærkest over en hel serie. Men jeg ville ikke blive overrasket, hvis Curry skyder dem ud af banen.
Bud: Jazz vinder.

TBD (7) – Suns (2)

Endnu en svær forudsigelse. Suns har spillet så flot hele året og har flere rutinerede kræfter som Paul og Crowder, der har prøvet det før. På den anden side har de også profiler som Booker og Ayton, der aldrig har spillede i slutspillet før, og hvordan håndterer de det? Jeg tror, at Lakers får syvende seed og slår Suns ud.
Bud: Lakers vinder.

Blazers (6) – Nuggets (3)

Blazers har været svingende gennem sæsonen, men har Lillard som vi bare ved kan vinde sådan en serie her på egen hånd. Nuggets er uden Jamal Murray, men har til gengæld kommende MVP Jokic og Michael Porter i topform. Den her serie tror jeg går i seks eller syv kampe.
Bud: Blazers vinder.

Mavericks (5) – Clippers (4)

Clippers tabte i de sidste to runder til Rockets og Thunder for at kunne få Dallas i første runde og undgå Lakers i anden runde. De to hold mødtes også sidste år, hvor Clippers tog sejren i seks kampe. Det tror jeg, at de gør igen.
Bud: Clippers vinder.

 

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

NBA

I en uskøn kamp 7 tog Boston Celtics sejren over Milwaukee Bucks. Det var specielt 3-pointsskuddet, der blev afgørende for kampens udfald.

NBA

Når Boston Celtics og Milwaukee Bucks om lille times tid støder sammen i den afgørende kamp 7, bliver det formentlig med deltagelse af Robert...

Golden State Warriors

Golden State Warriors tog revanche for det ydmygende nederlag i kamp 5, og sejrede med cifrene 110-96. Klay Thompson og Stephen Curry stod tilsammen...