fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

NBA League Pass – Se alle kampe fra NBA live og on demand

NBA League Pass
Foto: NBA

Onsdag den 23. Oktober starter den 74. NBA-sæson på NBA League Pass her, og der har ikke manglet noget i optakten til den nye sæson, der venter lige rundt om hjørnet.

Western Conference er – måske – mere stjernespækket end nogensinde, og sommerens Free Agency har været et af de vildeste i nyere tid – hvis ikke nogensinde.

Kawhi Leonard er skiftet til Los Angeles Clippers sammen med Paul George, Anthony Davis er skiftet til det andet Los Angeles-hold, Los Angeles Lakers, Kevin Durant forlod Golden State Warriors til fordel for Brooklyn Nets sammen med Kyrie Irving, og det dominerende Golden State Warriors-mandskab er for første gang i årevis ikke favoritter til at løbe med Larry O’Brien-trofæet.

Der er derfor lagt op til et brag af en sæson i NBA, som du ikke vil gå glip af. Et NBA League Pass-abonnement er derfor helt ideelt for dig som elsker NBA.

Vælg den NBA League Pass pakke der passer dig

Med NBA League Pass kan du se samtlige 1230 kampe i NBAs slutspil, samt alle kampene i slutspillet. Fordelen ved League Pass er, at du kan se kampene i verdens bedste basketballliga lige hvor du vil og når du vil.

Dog kan du helt selv skræddersy dit abonnement alt efter, hvad du har behov og lyst til. Der findes 3 forskellige abonnementer.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Pakke 1: Premium

Every team, every game – Pris: 189,99kr,- per måned/1500kr,- per år . Med dette abonnement kan du se ALLE kampene i både grundspillet og slutspillet og samtidig vil du få en super dækning af All-Star Weekend, der i denne sæson foregår i Bull´s hjemby Chicago. Samtidig er NBA TV også inkluderet i din pakke.

For 200kr yderligere får muligheden for at se NBA League Pass på to enheder på samme tid, adskillige NBA-dokumentarer og gamle klassiske NBA-kampe fra NBAs arkiver.

Foretrækker du at betale et månedligt beløb, er prisen 189,99kr per måned for denne pakke, og her har du ikke dækningen af NBA All-Star Weekend inkluderet i din pakke. I pakken med det månedlige beløb koster det 20kr yderligere for at få muligheden, for at se NBA League Pass på to enheder på samme tid, adskillige NBA-dokumentarer og gamle klassiske NBA-kampe.

Pakke 2: Team Choice

One team, Every game – Pris:109,99,- kr per måned/859,99,- kr per år Har du lyst til kun at følge med i dit ynglings NBA-holds kampe? – Så passer denne pakke til dig. Med denne pakke kan du se samtlige 82 kampe, som det hold du vælger spiller i løbet af grundspillet. I tilfælde af, at dit valgte hold spiller sig i NBA Playoffs og NBA Finals, er de kampe naturligvis også en del af denne pakke. En anden fordel ved denne pakke er, at du kan downloade kampene til din enhed, så du også kan se dem offline.

Pakke 3: Game Choice

3 games a month. Pris: 32,99,- kr per måned/ 299,99,- kr per år. Er tiden knap eller vil du gerne følge lidt mere med i NBA? Så passer den pakke til dig. Med dette abonnement får du tre kampe, som du kan se, hver måned. Denne pakke tilbyder kampe i grundspillet, slutspillet, finalerne og sågar også NBA Summer League. Denne pakke tilbyder ligeledes downloading af kampe, så de kan ses offline.

Du kan læse mere om de tre pakker lige her: Køb NBA League Pass her

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Sebastian Pfaff og Alexander Christiansen er tilbage i studiet til en snak om basketball. Sæsonen i NBA er i fuld gang, og derfor er...

NBA

NBA har udnævnt de to spillere, som er blevet valgt som ugens spillere for den forgangne uge. Valget er i denne omgang faldet på...

NBA

Efter at have fået sin rookie-sæson ødelagt med en rygskade er den igen gal for Michael Porter Jr., der skal opereres i ryggen og...

NBA

Et af de mest ventede comebacks i mange år nærmer sig, og nu er der nyt i sagen omkring Klay Thompson

NBA

De forsvarende mestre fra Milwaukee Bucks har sikret sig endnu en profil, da de får tilført DeMarcus Cousins.

NBA

Et stort dunk af Anthony Edwards blev fløjtet af, da dommerne dømte en fejl.

NBA

Her er top 10 highlights fra nattens kampe i NBA.

NBA

NBA har igen kåret ugens spillere, og valget er denne gang faldet på Giannis Antetokounmpo og Damian Lillard.