fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

NBA League Pass – Se alle kampe fra NBA live og on demand

NBA League Pass
Foto: NBA

Onsdag den 23. Oktober starter den 74. NBA-sæson på NBA League Pass her, og der har ikke manglet noget i optakten til den nye sæson, der venter lige rundt om hjørnet.

Western Conference er – måske – mere stjernespækket end nogensinde, og sommerens Free Agency har været et af de vildeste i nyere tid – hvis ikke nogensinde.

Kawhi Leonard er skiftet til Los Angeles Clippers sammen med Paul George, Anthony Davis er skiftet til det andet Los Angeles-hold, Los Angeles Lakers, Kevin Durant forlod Golden State Warriors til fordel for Brooklyn Nets sammen med Kyrie Irving, og det dominerende Golden State Warriors-mandskab er for første gang i årevis ikke favoritter til at løbe med Larry O’Brien-trofæet.

Der er derfor lagt op til et brag af en sæson i NBA, som du ikke vil gå glip af. Et NBA League Pass-abonnement er derfor helt ideelt for dig som elsker NBA.

Vælg den NBA League Pass pakke der passer dig

Med NBA League Pass kan du se samtlige 1230 kampe i NBAs slutspil, samt alle kampene i slutspillet. Fordelen ved League Pass er, at du kan se kampene i verdens bedste basketballliga lige hvor du vil og når du vil.

Dog kan du helt selv skræddersy dit abonnement alt efter, hvad du har behov og lyst til. Der findes 3 forskellige abonnementer.

Pakke 1: Premium

Every team, every game – Pris: 189,99kr,- per måned/1500kr,- per år . Med dette abonnement kan du se ALLE kampene i både grundspillet og slutspillet og samtidig vil du få en super dækning af All-Star Weekend, der i denne sæson foregår i Bull´s hjemby Chicago. Samtidig er NBA TV også inkluderet i din pakke.

For 200kr yderligere får muligheden for at se NBA League Pass på to enheder på samme tid, adskillige NBA-dokumentarer og gamle klassiske NBA-kampe fra NBAs arkiver.

Foretrækker du at betale et månedligt beløb, er prisen 189,99kr per måned for denne pakke, og her har du ikke dækningen af NBA All-Star Weekend inkluderet i din pakke. I pakken med det månedlige beløb koster det 20kr yderligere for at få muligheden, for at se NBA League Pass på to enheder på samme tid, adskillige NBA-dokumentarer og gamle klassiske NBA-kampe.

Pakke 2: Team Choice

One team, Every game – Pris:109,99,- kr per måned/859,99,- kr per år Har du lyst til kun at følge med i dit ynglings NBA-holds kampe? – Så passer denne pakke til dig. Med denne pakke kan du se samtlige 82 kampe, som det hold du vælger spiller i løbet af grundspillet. I tilfælde af, at dit valgte hold spiller sig i NBA Playoffs og NBA Finals, er de kampe naturligvis også en del af denne pakke. En anden fordel ved denne pakke er, at du kan downloade kampene til din enhed, så du også kan se dem offline.

Pakke 3: Game Choice

3 games a month. Pris: 32,99,- kr per måned/ 299,99,- kr per år. Er tiden knap eller vil du gerne følge lidt mere med i NBA? Så passer den pakke til dig. Med dette abonnement får du tre kampe, som du kan se, hver måned. Denne pakke tilbyder kampe i grundspillet, slutspillet, finalerne og sågar også NBA Summer League. Denne pakke tilbyder ligeledes downloading af kampe, så de kan ses offline.

Du kan læse mere om de tre pakker lige her: Køb NBA League Pass her

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Robert Williams III kommer ikke til at få den optimale forberedelse til den kommende NBA-sæson. Han forventes nemlig ude i 4-6 uger på grund...

Golden State Warriors

Efter cirka halvanden sæsons fravær er Golden State Warriors-talentet James Wiseman angiveligt klar til at gøre comeback for klubben, der går ind til den...

Chicago Bulls

Lonzo Ball får ikke den optimale forberedelse inden den kommende NBA-sæson, da han skal under kniven og opereres i sit venstre knæ.

NBA

På det sidste har free-agency været rimelig stille. Men nu har Utah Jazz igen sørget for at ruske godt op i tingene. Det har...

NBA

Andenvalget fra dette års NBA-draft, Chet Holmgren, er blevet ramt af en alvorlig skade i sin fod.

NBA

På fire dage skal der spilles hele 11 rivalopgør, hvor der kommer tryk på i de forskellige arenaer

NBA

Der venter nogle store kampe d. 25 december.

NBA

Så er der styr på åbningsdagen i verdens bedste basketball liga.