fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Monty Williams tager titlen som årets træner efter historisk sæson

Monty Williams vinder titlen som årets træner, efter han har ført Phoenix Suns til en førsteplads i Western Conference.

Foto: Erik Drost - Flickr

Monty Williams har været en kæmpe succes i Phoenix Suns, og i går blev han hædret med prisen som årets træner. Det er første gang Williams vinder prisen som årets træner. Han har været cheftræneren på NBA’s bedste hold i grundspillet, der vandt 64 sejre og 18 nederlag, der er den bedste record i Phoenix Suns historie.

Afstemningen blev afgjort af 100 mediefolk. Her var der 81, der mente, at Monty Williams skulle være årets træner. Taylor Jenkins fra Memphis Grizzlies fik 17 stemmer, mens Ime Udoka og Erik Spoelstra begge fik én stemme.

Det er Williams’ tredje sæson i Phoenix. Han overtog et hold, der længe havde præget bunden af Western Conference, men i boblen i 2020 viste de glimt af, hvad der ville komme året efter. En tur i NBA Finals, hvor det desværre blev til et nederlag til Milwaukee Bucks har givet Monty Williams og Phoenix Suns blod på tanden.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.