Mike Conley får efter 13 år sin første All-Star udtagelse

Den rutinerede point guard Mike Conley, erstatter Devin Booker, der er blevet skadet, til årets All-Star weekend.
Foto: Flickr - Sean Davis
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I mange år har eksperter refereret til Mike Conley som en af de bedste spillere, der aldrig har været udtaget tilAll-Star kamp, men efter 13 år i NBA, har Conley nu i en alder af 33 fået sin første All-Star udnævnelse. Det skete fredag aften, da kommissær Adam Silver meddelte at Conley vil erstatte Devin Booker, der er blevet skadet, til dette års All-Star arrangement. Conley får først og fremmest Bookers plads til selve All-Star kampen, men erstatter også Booker i 3-pointskonkurrencen.

Mike Conley snitter i år 16,1 point, 3,5 rebounds, 5,7 assists og 1,4 steals efter 29 kampe for Utah Jazz, der for første gange siden 1989 har tre spillere med til All-Star kampen. De to andre er Donovan Mitchell og Rudy Gobert.

Det er Conleys anden sæson hos Utah, efter den rutinerede guard igennem 12 sæsoner slog sit navn fast i NBA hos Memphis Grizzlies, som en af ligaens mest solide spillere. Conley er en af kun otte aktive spillere med over 12,500 points, 4,500 assists, 2,500 rebounds og 1,200 steals, hvor de syv andre alle har været udnævnt som All-Star spiller.

Se andre spændende artikler