fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Michael Porter Jr. får monsterkontrakt af Denver

Michael Porter Jr. har underskrevet en ny max-aftale med Denver Nuggets, der løber over de næste fem år.

Foto: Missouri Tigers

Denver Nuggets har fremtidens mand på plads, da de mandag underskrev en ny kontrakt med supertalentet Michael Porter Jr. Porter Jr. har underskrevet en femårig kontrakt, hvor han står til at tjene 172 millioner dollars. Værdien af kontrakten kan dog stige til over 200 millioner, hvis den 23-årige forward bliver valgt til et All-NBA hold. Det skriver ESPNs Adrian Wojnarowski på Twitter.

Michael Porter Jr. var 14. valget i 2018 draften, men spillede ikke 2018-19 sæsonen på grund af en skade. Efter en ganske fin rookie-sæson leverede han en fantastisk sæson sidste år. Han beviste, at han kunne lede offensiven. Med 19 points i gennemsnit per kamp og over 44 procent bag trepointslinjen har Nuggets fået et offensivt supervåben. De næste fem år ser lyse ud for Denver, hvis Porter Jr. allerede kan levere på dette niveau.

Denver satsede, da de tog Porter Jr. i 2018, men det er anset som et af draftens helt store steals.

Porter Jr. tilslutter sig Nikola Jokic, Jamal Murray og Aaron Gordon, der alle vil være i Denver minimum de næste to år. Du kan læse om Aaron Gordons forlængelse her.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.