fbpx
Connect with us

NBA

Nuggets forlænger med Aaron Gordon

Denver Nuggets har skrevet en ny fireårig kontrakt med Aaron Gordon, som de hentede i Orlando Magic sidste år.

Foto: Flickr - Keith Allison

Det bliver til fire år mere i The Mile High City for Aaron Gordon, da han har skrevet en ny kontrakt med Denver Nuggets. Det rapporterer The Athletics Shams Charania. Den 25-årige forward står til at tjene 92 millioner dollars over de næste fire år. Han går ind i sin ottende sæson i NBA.

Gordon kom til Denver sidste år ved Trade Deadline, da Denver lavede en handel med Orlando Magic. Gordon skulle hjælpe holdet med at komme til finalerne, men det lykkedes ikke. Stjernen Jamal Murray fik en slem knæskade, hvilket gjorde det svært at følge med de mange stjernebesatte mandskaber i ligaen.

Gordon fik 25 kampe for Nuggets sidste år, hvor han leverede 10,2 points, 4,7 rebounds og 2,2 assists per kamp. Han er primært kommet til Nuggets på grund af sine defensive evner, men han kan også levere spektakulær offensiv basketball.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA