fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Mere dårligt nyt for Portland – Lillard skal opereres

Damian Lillard skal opereres for den skade, der har holdt ham ude de seneste kampe.

Foto: Flickr - Erik Drost

Damian Lillard og Portland Trail Blazers har haft en del problemer denne sæson, og nu er der mere dårligt nyt for holdet. Damian Lillard skal opereres for den maveskade, der har plaget ham det meste af sæsonen. Det rapporterer The Athletics Shams Charania.

Det vides ikke, hvor lang tid Lillard kommer til at være ude, men Brian Windhorst fra ESPN har udmeldt, at det ikke nødvendigvis vil holde ham ude for sæsonen. Det lyder ikke betryggende for et hold, der lige nu er placeret på en tiendeplads, og uden deres stjerne kan risikere at misse slutspillet for første gang siden 2013, hvor Lillard spillede sit første år i ligaen.

Dog har den unge Anfernee Simons leveret i Lillards fravær. Det kan du læse om i denne artikel: Ung Portland guard lyser op i stjernernes fravær.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Portland Trail Blazers indgår en byttehandel, der sender Jerami Grant til Portland for et første runde valg i 2025.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...