fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Mere dårligt nyt for Portland – Lillard skal opereres

Damian Lillard skal opereres for den skade, der har holdt ham ude de seneste kampe.

Foto: Flickr - Erik Drost

Damian Lillard og Portland Trail Blazers har haft en del problemer denne sæson, og nu er der mere dårligt nyt for holdet. Damian Lillard skal opereres for den maveskade, der har plaget ham det meste af sæsonen. Det rapporterer The Athletics Shams Charania.

Det vides ikke, hvor lang tid Lillard kommer til at være ude, men Brian Windhorst fra ESPN har udmeldt, at det ikke nødvendigvis vil holde ham ude for sæsonen. Det lyder ikke betryggende for et hold, der lige nu er placeret på en tiendeplads, og uden deres stjerne kan risikere at misse slutspillet for første gang siden 2013, hvor Lillard spillede sit første år i ligaen.

Dog har den unge Anfernee Simons leveret i Lillards fravær. Det kan du læse om i denne artikel: Ung Portland guard lyser op i stjernernes fravær.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.