Melo er tilbage i fuld effekt

Portland Trail Blazers har fundet den brik de manglede. Carmelo Anthony ligner en 25 årig udgave af sig selv og har spillet fantastisk, siden han kom tilbage i NBA for knap tre uger siden.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Carmelo Anthony er tilbage i NBA efter en lang sommerferie og en halvkaotisk sæson i Houston Rockets, som ikke blev det ophold, han eller Rockets havde håbet på. Han har været et omdiskuteret emne hele sommeren. Mange eksperter mente, at han var alt for god til ikke at spille i NBA stadigvæk, mens andre mente, at han ikke kunne omlægge sit spil, til at blive en værdifuld spiller i en liga der har forandret sig, siden han kom ind i ligaen.

Han har været en varm kartoffel, som ingen tilsyneladende ville røre med en ildtang, men for knap tre uger siden, valgte Blazers efter en skuffende sæsonstart at signe Carmelo, og han ligner præcis den brik, de manglede for at komme på rette kurs. Blazers havde akut brug for en forward der kunne score, og Melo havde brug for genoprejsning – begge parter har fået, hvad de søgte. Carmelo Anthony har givet svar på tiltale til alle kritikere, og spiller i øjeblikket bedre end han har gjort i årevis.

Genopstået fra de døde

Han snitter over 17 point, 6 rebounds og 2 assists pr. kamp i sine første seks kampe for Blazers. De ser markant bedre ud med Melo på holdet, og har vundet deres seneste tre kampe. De tre sejre, hans flotte spil og hans statistikker har sågar givet ham titlen som ugens spiller i Western Conference. Her snitter han 22.3 point 7.7 rebounds og 2.7 assists. Han har de senere år været kritiseret meget for sit forsvar eller mangel på samme, sit selviske spil og ikke mindst sine skudprocenter, men det kan man absolut ikke klantre ham for denne sæson. Han skyder bedre procenter, end han har gjort siden starten af hans tid i New York Knicks, og den seneste uge har han været ufatteligt effektiv. Hans procenter den seneste uge lyder: 57.4% FG, 45.5% 3-PT, 88.9% FT.

Carmelo Anthony’ statistikker for Portland Trail Blazers
Season Age Tm Pos G GS MP FG% TRB AST STL BLK PTS
2019-20 35 POR PF 6 6 30.7 .462 6.0 2.2 0.7 0.2 17.7
1 season POR 6 6 30.7 .462 6.0 2.2 0.7 0.2 17.7

 

I en alder af 35 år ligner Melo en mand der er genopstået fra de døde. Han har taget ligaen med storm(igen), og er som født på ny. Han ligner præcis det som Blazers havde brug for oven på en meget skuffende sæsonstart, og det tyder på, at han kan være startskuddet til at få vendt skuden og kæmpet sig op i tabellen i Western Conference. Der må være flere hold i ligaen, der ærger sig over, at de ikke tog chancen med Carmelo, for der er ingen tvivl om, at han stadigt er blandt de bedste 450 spillere i verden og absolut har mere at bidrage med.

Se andre spændende artikler