fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dallas Mavericks

Mavericks er et skridt nærmere overraskelsen

Dallas Mavericks tog i nat, endnu en sejr på udebane mod LA Clippers. I en pragtpræstation fra Luka Doncic vandt de 127-121, og nu har Clippers for alvor ryggen mod muren.

Los Angeles Clippers skulle i nat forsøge at udligne serien mod Dallas Mavericks, efter en overraskende sejr til gæsterne fra Dallas forleden på 113-103. Efter en underholdende offensivt spillet kamp kunne de dog ikke gøre det, og Mavs leverede endnu engang overraskelsen på udebane, med en sejr på 127-121. Således fører Mavs serien 2-0, og nu går turen hjem til Dallas, hvor kamp 3 og 4 skal afvikles.

I første kamp i serien mellem de to hold, var det en Luka Doncic, som var stærkt medvirkende til sejren med en flot triple-double. Desuden var Mavs generelt fantastisk godt skydene fra distancen, og dette skulle Clippers i dag få sat en stopper for, hvis de ville ende som sejrsherre. Clippers havde sidst selv individuelle problemer, hvor det primært kun var Kawhi Leonard, som leverede. Paul George havde en rigtig sløj første halvleg, og dette må ikke ske i slutspillet, hvor alle 48 minutter er yderst vigtige.

Sprudlende offensiv gav underholdende opgør

Kampen startede som forventet ud, meget offensivt. Der blev spillet i et meget højt tempo, hvor forsvaret ikke var prioritet specielt højt for begge mandskaber. Resultatet af dette, var mange points og en scoringsprocent på over 60% fra begge hold, ved halvleg. 73-71 var stillingen ved pausen, efter en første halvleg som underholdte på alle parametrer.

I tredje periode var Mavericks klart det bedste hold på gulvet. De fik opnået aftenen største forspring og formået at lave et 17-5 run. De var således oppe med ni, inden sidste periode, og endnu engang havde Clippers ryggen mod muren.

Dallas fortsatte som det bedste hold på banen, og var oppe og føre med 14 på et tidspunkt.
Men med halvandet minut tilbage, havde Clippers næsten fået indhentet og var nu kun nede med fire. Dette skabte eufori blandt de ca. 7000 tilskuere, som var tilstede i Staples Center, for nu var der spænding igen. Tim Hardaway fik dog slukket Clippers’ håb, da han med et minut igen satte en stor tre’er, som cementerede Dallas’ sejr.

Doncic fortsætter dominansen

Det er næsten for godt til at være sandt, når man ser Luka Doncic spille. Én 22-årig, der dominerer banen på den måde, er helt ekstraordinært. Igen i nat var han ustoppelig med sine 39 point, 7 rebounds og 7 assists. Desuden skød han vanvittige 16 fra 29.

Udover det var det igen Tim Hardaway, der endte som næstmest-scorende for Dallas med 28 point og flotte 6/8 fra distancen.

For hjemmeholdet forsøgte Kawhi Leonard endnu en gang at gøre alt, hvad han kunne for at føre hans hold til sejr. Men 41 point skulle dog vise sig ikke at være nok.

Paul George spillede også en rigtig fin kamp, og denne gang uden de store udfald i løbet af kampen. Han endte med 28 point, 12 rebounds og 6 assists.

Sammenlagt 69 point fra Clippers’ stjerneduo var ikke nok til at slå Dallas, som bare ser ekstremt farlige ud. De har været det bedste mandskab i begge kampe, og årets første og største overraskelse kan være på vej, hvis Clippers skulle ryge ud. Nu går turen til Dallas, hvilket ikke bør gøre det nemmere for LA-mandskabet. Næste kamp spilles natten til lørdag dansk tid.

Her ses højdepunkter fra opgøret:

 

Skrevet af

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ifølge The Athletics' Shams Charania sælger Mark Cuban majoritetsandelen af Dallas Mavericks til Miriam Adelson og hendes familie med en værdisætning af franchisen til...

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Luka Doncic var ikke til at stoppe i slutningen af kampen mod Brooklyn Nets, hvor sloveneren scorede 49 point og førte Dallas Mavericks til...

NBA

Victor Wembanyama fik sin endelige NBA-debut for San Antonio Spurs, men en magtdemonstration fra Luka Doncic sendte sejren til de besøgende Dallas Mavericks.