fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

Månedens hold i NBA: Decemeber

Fullcourts decembermåneds hold i NBA

Chris Paul – Oklahoma City Thunder

17,7 ppg, 5,7 rpg, 7,6 apg – 11 sejre & 3 nederlag

Oklahoma City Thunder var et af de bedste hold i årtiets sidste måned. Chris Paul og Shai Gilgious-Alexander var de to ledestjerne for holdet. CP3 får pladsen på holdet her, fordi Thunders angreb var helt fortræffeligt i hans minutter på banen. Paul havde en 124 offensive rating og en 108 defensiv for måneden.

Hans to bedste kampe kom mod Minnesota Timberwolves og Chicago Bulls, hvor han præsterede henholdsvis 30 point, syv assists og fire rebounds og 30 point, otte assists og ti rebounds. I kampen mod Bulls ramte han seks ud af otte treere.

Paul får pladsen over Luka Doncic, som igen havde en strålende måned – med bedre stats end The Point God. Doncic missede imidlertid fire kampe og Dallas havde dobbelt så mange nederlag i december.

 

James Harden – Houston Rockets

37,3 ppg, 5,6 rpg, 6,9 apg, 42,5 3p% – 10 sejre & 5 nederlag

Der kan snart ikke siges mere om den sæson, som James Harden har gang i. Han er den bedste scorer i spillet og det er ikke tæt. December måned bød på hele tre kampe med mere end 50 point og i to yderligere kampe hed pointtallet 47 og 44 point. Han snitter flere point end nogen anden spiller i historien bortset fra Wilt Chamberlain.

I løbet af måneden kiggede et nyt forsvar frem. Hold begyndte nu at sende to mand på The Beard så snart han krydsede midten. Topprofessionelle hold vil hellere spille fire mod tre end at se Harden med bolden mod én forsvarer.

Houston befinder sig på tredjepladsen i Western Rockets og Harden er igen en topkandidat til at blive MVP.

Jaylen Brown – Boston Celtics

22,9 ppg, 6,6 rpg, 2,8 apg, 55 FG%, 44 3p% – 10 sejre & 3 nederlag

Jaylen Brown er her også for at anerkende Bostons succes i december. Det lette valg havde selvfølgelig været Lebron James, men Lakers har ikke præsteret godt nok til at få to spillere på månedens hold. Brown er ofte nævnt som Bostons fjerde eller femte bedste spiller, men i denne måned har han været ude af denne verden.

44% af hans treere har fundet vej gennem nettet, og på Juledag – en af de største basketdage i sæsonen – stjal han showet fra sine holdkammerater. Han scorede 30 point og ramte fem ud af syv treere. I kampen efter overgik han sig selv, da han scorede karrierens højeste 34 point og ramte halvdelen af sine ti trepointsforsøg. Brown scorede mere end tyve point i alle kampe undtagen de tre nederlag.

Selvom han måske ikke er den største profil på sidste hold, så er han ved at bevise, at han høre til blandt snakken om holdets bedste spiller.

 

Giannis Antetokounmpo – Milwaukee Bucks

29,3 ppg, 12 rpg, 5,3 apg, 54,6 FG%, 39,1 3p% – 13 sejre & 2 nederlag

Giannis Antetokounmpo og Milwaukee Bucks er igen ikke til at komme uden om, når man snakker om den bedste spiller og hold i NBA. Holdet udvidede i december deres sejrstime til 19 kampe inden Dallas Mavericks overraskende sluttede den i kampen inden den længe ventede opgør mod Lebron James og Los Angeles Lakers.

The Freak og tropperne vandt sikkert kampen og den regerende MVP leverede 34 point, 11 rebounds, syv assists og ramte fem treere. Månedens største skuffelse kom i julekampen mod Philadelphia 76’ers. Joel Embiid lykkedes med at lukke ned for Antetokounmpo og Sixers to sejren.

Milwaukee ligger i øjeblikket forrest i ræset mod den bedste record i sæsonen. Og det er ikke tæt. Med 32 sejre har holdet en hul på fire sejre ned til L.A Lakers.

Anthony Davis – Los Angeles Lakers

29,1 ppg, 9,4 rpg, 3,1 apg, 52,7 FG% – 9 sejre og 5 nederlag

The Brow har gang i en af sin bedste sæsoner nogensinde. Hans sidemakker Lebron James leverer ham lette scoringsmuligheder på stribe. Davis er motoren bag et af ligaens bedste forsvar og en ledende kandidat til titlen, som årets forsvarsspiller.

Davis var et eksempel på stabilitet i december måned. Blot en kamp scorede han under tyve point. Mod Minnesota Timberwolves scorede han 50 point i en kamp, hvor han ramte 20 ud af 29 skud. For god ordens skyld nupper han også bolden fire gange fra Ulvene.

Davis har ført Lakers til toppen af Western Conference. Den eneste sorte plet på Davis’ resume er deres kampe mod de andre tophold i vest. I fire kampe mod Denver Nuggets og L.A Clippers er det blevet til tre nederlag, og bortset fra nederlaget til Denver, har Davis ikke overgået sit pointgennemsnit i kampene.

Skrevet af

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

NBA

Endelig er det blevet tid til Conference Finals, og i nat skød Miami Heat og Boston Celtics runden i gang.

NBA

Natten til mandag skulle kamp syv i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks afgøres. Phoenix kom ind til kampen som relativt store favoritter,...

NBA

I en uskøn kamp 7 tog Boston Celtics sejren over Milwaukee Bucks. Det var specielt 3-pointsskuddet, der blev afgørende for kampens udfald.