fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Cleveland Cavaliers

Luke Walton og Lakers går hver til sit

Luke Walton er færdig i Los Angeles efter en skuffende sæson.

Foto: Joan Campderrós i Canas - Flickr

Det er ikke mere end et par dage siden, Magic Johnson lidt overraskende meddelte, at han stopper som Lakers’ præsident. I dag har klubben så meddelt, at de i fællesskab med Luke Walton er blevet enige om at gå hver til sit.

Selvom Lakers satsede helt stort ved i sommers at hente LeBron James til klubben, så har de ikke formået at hente konkurrencedygtige holdkammerater ind samtidig med, at klubben har sendt de fleste spillere med talent til andre klubber.

Ifølge basketoraklet, Adrian Wojnarowski, er bedste bud på en ny træner Ty Lue. Han har tidligere arbejdet sammen med LeBron James, hvor de i 2016 vandt mesterskabet. Ty Lue blev i efteråret 2018 fyret fra Cavaliers grundet dårlige resultater.

Lakers har efter en noget skuffende off season blot formået at vinde 37 kampe, mens de har tabt hele 45 kampe.

Walton nåede tre sæsoner i Los Angeles.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Nikola Jokic og Denver Nuggets fik en glimrende start på sæsonen, da de slog Los Angeles Lakers i den første kamp af denne NBA-sæson.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.