fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Luka Doncic og Jalen Brunson dominerer i vigtig kamp

Efter to kampe i Phoenix skifter serien nu sceneri. Kamp tre blev spillet i Dallas natten til lørdag, og inden opgøret førte Phoenix Suns 2-0.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Kampens forløb

Dallas har indtil videre tabt de to første perioder med fire og 10 point, men det ændrede sig i nat. Dallas kom ud med stor energi, og formåede at frustrere Suns fra starten. God bevægelse på den defensive af bolden og endelig lidt produktion fra Jalen Brunson. 29-20 i Mavericks favør efter de første 12.

Chris Paul har spillet fantastisk i dette slutspil, men i nattens opgør havde Dallas succes med at stresse ham. CP3 havde hele syv turnovers i første halvlege (og kun to assists). Det antal tager ham normalt flere kampe at ramme.. Skidt start for ‘’Point God’’.

Anden periode fortsatte som den første. Dallas med rigtig god energi på begge sider af bolden, og med god produktion fra rollespillerne. Og når ja, så er Luka Doncic stadig helt ustyrlig. 18 point, ni rebounds og seks assists efter første halvlege!

 

Dallas 51 – 44 Phoenix ved pausen.

 

Mavericks kom bragende ud efter pausen, og havde endnu engang succes med at stresse Phoenix. Det eneste der ikke gik perfekt for hjemmeholdet, var at Luka, samlede sin fjerde fejl op med fem minutter tilbage af perioden, og var nødsaget til at finde en plads på bænken. Dallas oppe med 15 point ved indgangen til den afgørende periode. 82-67.

Phoenix Suns og især Chris Paul har været helt ustoppelige i fjerde perioder i denne sæson, men Dallas evnede at holde dem fra fadet i dette opgør. Luka samlede ellers sin femte fejl op ret tidligt, og var endnu engang nødt til at tage plads på bænken. Mavericks formåede at holde en ca. 10-points føring det meste af perioden, og endte med at vinde 103-94.

Dallas’ rollespillere har været ret dårlige i de første to kampe, men i aften producerede især Jalen Brunson, Reggie Bullock og Maxi Kleber! Det er vigtigt, at de kan fortsætte med det, hvis Dallas skal gøre denne serie interessant.

Devin Booker: 18 point og seks assists
Chris Paul: 12 point, syv rebounds, 4 assists og hele 7 turnovers

Luka Doncic: 26 point, 13 rebounds og ni assists
Jalen Brunson: 28 point, fire rebounds og fem assists

Slutresultat: Dallas Mavericks 103-94 Phoenix Suns

Kamp fire i serien spilles søndag kl 20:30 dansk tid.

Lidt ekstra Luka Magic!

 

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

NBA

Jalen Brunson scorede 41, men det var ikke nok til at forhindre Miami Heat i at eliminere ham og resten af New York Knicks...

NBA

Efter endnu en stor præstation af Nikola Jokic i kamp seks afslutter Denver Nuggets sikkert serien mod Phoenix Suns 4-2.

NBA

Pheonix Suns og Denver Nuggets skal mødes i Western Conference semifinalerne, som bliver et skyderi mellem to dominerende angreb. Det bliver et brag af...

NBA

Det krævede en vild tredje periode fra Devin Booker i kamp fem for at eliminere Los Angeles Clippers, da Phoenix Suns vinder slutspilsserien 4-1.

NBA

Med kun en enkelt kamp i baghånden er det nu for sent for Dallas Mavericks, der ikke kan nå at komme med i årets...

NBA

Det er tid til sæsonens sidste MVP-Barometer i NBA, og det har sjældent været mere tæt.

NBA

Mark Cuban og Luka Doncic er langt fra tilfredse efter tæt nederlag mod Golden State Warriors, hvor en af de mest bizarre spil nogensinde...

NBA

New York Knicks ridder lige nu på en bølge mod slutspilsbasket efter et kæmpe skud fra Julius Randle.