fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Luka Doncic og Jalen Brunson dominerer i vigtig kamp

Efter to kampe i Phoenix skifter serien nu sceneri. Kamp tre blev spillet i Dallas natten til lørdag, og inden opgøret førte Phoenix Suns 2-0.

Kampens forløb

Dallas har indtil videre tabt de to første perioder med fire og 10 point, men det ændrede sig i nat. Dallas kom ud med stor energi, og formåede at frustrere Suns fra starten. God bevægelse på den defensive af bolden og endelig lidt produktion fra Jalen Brunson. 29-20 i Mavericks favør efter de første 12.

Chris Paul har spillet fantastisk i dette slutspil, men i nattens opgør havde Dallas succes med at stresse ham. CP3 havde hele syv turnovers i første halvlege (og kun to assists). Det antal tager ham normalt flere kampe at ramme.. Skidt start for ‘’Point God’’.

Anden periode fortsatte som den første. Dallas med rigtig god energi på begge sider af bolden, og med god produktion fra rollespillerne. Og når ja, så er Luka Doncic stadig helt ustyrlig. 18 point, ni rebounds og seks assists efter første halvlege!

 

Dallas 51 – 44 Phoenix ved pausen.

 

Mavericks kom bragende ud efter pausen, og havde endnu engang succes med at stresse Phoenix. Det eneste der ikke gik perfekt for hjemmeholdet, var at Luka, samlede sin fjerde fejl op med fem minutter tilbage af perioden, og var nødsaget til at finde en plads på bænken. Dallas oppe med 15 point ved indgangen til den afgørende periode. 82-67.

Phoenix Suns og især Chris Paul har været helt ustoppelige i fjerde perioder i denne sæson, men Dallas evnede at holde dem fra fadet i dette opgør. Luka samlede ellers sin femte fejl op ret tidligt, og var endnu engang nødt til at tage plads på bænken. Mavericks formåede at holde en ca. 10-points føring det meste af perioden, og endte med at vinde 103-94.

Dallas’ rollespillere har været ret dårlige i de første to kampe, men i aften producerede især Jalen Brunson, Reggie Bullock og Maxi Kleber! Det er vigtigt, at de kan fortsætte med det, hvis Dallas skal gøre denne serie interessant.

Devin Booker: 18 point og seks assists
Chris Paul: 12 point, syv rebounds, 4 assists og hele 7 turnovers

Luka Doncic: 26 point, 13 rebounds og ni assists
Jalen Brunson: 28 point, fire rebounds og fem assists

Slutresultat: Dallas Mavericks 103-94 Phoenix Suns

Kamp fire i serien spilles søndag kl 20:30 dansk tid.

Lidt ekstra Luka Magic!

 

Jeg er en mangeårig NBA nørd, og har været tilknyttet NBA redaktionen siden november 2021. Ud over det så skriver jeg også på engelsk via min egen hjemmeside. Stor forkærlighed for gode forsvarsspillere som Bam Adebayo & Mikal Bridges!

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

NBA

Natten til mandag skulle kamp syv i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks afgøres. Phoenix kom ind til kampen som relativt store favoritter,...

NBA

Der var lagt op til et intenst opgør i nattens vind eller forsvind-kamp, hvor Dallas Mavericks hjemme tog imod gæsterne fra Phoenix Suns.

NBA

Nattens sidste opgør bød på kamp fem i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks. Inden aftenens kamp var stillingen 2-2.

NBA

Natten til torsdag skulle kamp to afgøres i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks.

NBA

Natten til tirsdag blev den sidste serie i anden runde skudt i gang, da Phoenix Suns hjemme tog imod Luka Doncic og resten af...

NBA

Vi fik slutspillets hidtil bedste kamp, da Suns og Pelicans bragede sammen i seriens sjette opgør natten til fredag.

NBA

Det har været en intens serie indtil videre, og inden aftenens vigtige kamp fem, var det helt lige med cifrene 2-2.