Lou Williams show på Durants store aften

Det skulle have været Kevin Durants aften, men Lou Williams stjal helt showet
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Der var lagt i kakkelovnen til en fest. Kevin Durant kunne med 25 point i nattens kamp runde de 20.000 point i karrieren. Los Angeles Clippers var modstander i Oracle Arena – umiddelbart en overkommelig modstander.

Clippers fik en fremragende sæsonstart, men siden er det gået ned af bakke. Så fik man Blake Griffin tilbage efter en skade, og det kickstartede et nyt Clippers comeback, hvilket har ført til, at man nu ligger på en 9. plads tæt på playoff.

Griffin røg ud med hjernerystelse i lørdags mod netop Warriors, der sejrede 121-105 i Los Angeles. I nat var rollerne så byttet om, og Lou Williams bles sammen med Kevin Durant den helt store oplevelse.

Warriors var uden to af de største stjerner, da både Curry igen var ude med en ankelskade, og Klay Thompson hvilede. Det kunne mærkes, men alligevel sneg Warriors sig til en fire-pointsføring ved halvleg.

De to næste perioder blev dog et sandt mareridt for Warriors. Lou Williams var ustoppelig, og man tabte 39-28 i tredje periode og 28-16 i den fjerde. Williams endte med imponerende 50 point og 7 assists.

Kevin Durant fra Golden State Warriors ramte sine 20.000 point, og det blev også til mere end det. 40 point satte superstjernen på kontoen i sit comeback efter skade.

Warriors indtager fortsat førerposition i Western Conference med 33 sejre og 9 nederlag.

https://www.youtube.com/watch?v=yxvjuPu9pvg

Foto: FIBA.com

Se andre spændende artikler