fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

LeBron og Zion står begge over for mulig landsholdsudtagelse

De to fysiske pragteksemplarer har begge ytret interesse for eventuelle kommende landsholdssamlinger i Team USA-regi.

Der er tale om to forskellige turneringer, som de to forwards virker positivt stemt overfor. For Zion Williamsons vedkommende er der tale om den kommende VM-slutrunde i Kina 2019, mens LeBron James forholder sig til det nærtstående OL i Tokyo i 2020.

Zion Williamson, der har taget USA og hele basket-verdenen med storm denne sæson for Duke University, skulle ifølge den amerikanske journalist, Marc Stein, være et varmt emne for Team USA.

Dog har Zion endnu ikke ansat en agent, men mon ikke han får gjort dette når vi kommer tættere NBA-draften, så han muligvis kan blive udtaget.

LeBron James har tidligere været en del af et amerikansk landshold ved OL. Hele tre gange har han deltaget ved verdens største sportsbegivenhed. Først i 2004 i Athen, senere i Beijing i 2008 og sidst ved OL i London i 2012. Han tog sig en velfortjent pause ved det sidste OL i Rio i 2016.

“Det er klart, at det er en mulighed. Det kommer meget an på, hvordan jeg har det. Jeg elsker de olympiske lege,” udtaler den 34-årige verdensstjerne til det amerikansk medie The Athletic.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.