LeBron og Zion står begge over for mulig landsholdsudtagelse

De to fysiske pragteksemplarer har begge ytret interesse for eventuelle kommende landsholdssamlinger i Team USA-regi.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Der er tale om to forskellige turneringer, som de to forwards virker positivt stemt overfor. For Zion Williamsons vedkommende er der tale om den kommende VM-slutrunde i Kina 2019, mens LeBron James forholder sig til det nærtstående OL i Tokyo i 2020.

Zion Williamson, der har taget USA og hele basket-verdenen med storm denne sæson for Duke University, skulle ifølge den amerikanske journalist, Marc Stein, være et varmt emne for Team USA.

Dog har Zion endnu ikke ansat en agent, men mon ikke han får gjort dette når vi kommer tættere NBA-draften, så han muligvis kan blive udtaget.

LeBron James har tidligere været en del af et amerikansk landshold ved OL. Hele tre gange har han deltaget ved verdens største sportsbegivenhed. Først i 2004 i Athen, senere i Beijing i 2008 og sidst ved OL i London i 2012. Han tog sig en velfortjent pause ved det sidste OL i Rio i 2016.

“Det er klart, at det er en mulighed. Det kommer meget an på, hvordan jeg har det. Jeg elsker de olympiske lege,” udtaler den 34-årige verdensstjerne til det amerikansk medie The Athletic.

Se andre spændende artikler