fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

LeBron James underskriver kontraktforlængelse

LeBron James har underskrevet en forlængelse med Los Angeles Lakers til en værdi af 85$ millioner over to år.

LeBron James har underskrevet en forlængelse med Los Angeles Lakers til en værdi af 85$ millioner over to år.

LeBron James har forlænget sin kontrakt med Los Angeles Lakers med to år mere. Forlængelsen indbringer den firedobbelte MVP 85$ millioner, fortæller James’ agent til flere medier.  De 45$ millioner per år er 4$ millioner mere om året end det, LeBron får det sidste år på hans nuværende kontrakt. Forlængelsen træder i kraft i 2022-23 sæsonen, hvor LeBron i sæsonens start vil være 38 år gammel. Han vil altså være 39 år gammel, når kontrakten udløber i sommeren 2024. Allerede denne sæson bliver LeBron den mest betalte spiller nogensinde, hvilket denne kontrakt vil slå helt fast.

 

Lakers tilbage på toppen

The King skrev under med Los Angeles Lakers for to sæsoner siden på en fireårig aftale. Tilbage i 2018 havde Lakers ikke været i slutspillet i mange år og havde en meget ung og uprøvet kerne. I forrige sæson skulle LeBron tage det unge mandskab til slutspillet men måtte udgå på juledag, hvor han blev skadet mod Golden State Warriors. Den skade varede sæsonen ud og slukkede slutsspilsdrømmene i Los Angeles, hvilket var med til at skabe et af de største trades i nyere tid. Lakers sendte nemlig hele deres unge kerne til New Orleans og fik superstjernen Anthony Davis den anden vej. Et trade, der signalerede, at Lakers gik all-in på succes og gik efter Larry O’Brien-trofæet i den sæson, som skulle vise sig at blive meget atypisk. Covid-19 ramte verden og tog selvfølgelig NBA med sig, da ligaen d. 11 marts 2020 stoppede sæsonen på ubestemt tid. Det førte dog til et meget specielt slutspil, som blev spillet i den såkaldte bobbel.

LeBron James og Anthony Davis skrev sig ind i historiebøgerne, da de kunne tage Lakers til the promised land igen og give det traditionsrige franchise sit 17. trofæ. LeBron James vandt i en alder af 35 år Finals MVP. James er samtidigt den eneste spiller i historien, der har vundet Finals MVP med tre forskellige hold, da han også har vundet prisen med Miami Heat i 2012-13 og med Cleveland Cavaliers i 2015-16

Som far som søn

LeBron’s søn, Bronny, kan potentielt blive draftet ind i ligaen i 2023, hvis ligaen laver om på den regel, som dikterer, at en spiller ikke kan komme direkte fra High School til NBA. En regel der ikke eksisterede tilbage i 2003, hvor LeBron blev draftet af Cleveland Cavaliers direkte ud af High School.

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Lakers' superstjerne Lebron James forventes at misse en ubestemt mængde tid efter at have pådraget sig en skade i foden.

NBA

Den famøse All Star-weekend nærmer sig, og her kan du få et overblik over de vigtigste begivenheder, og hvornår de kan ses.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.