fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

LeBron James passerer Wilt Chamberlain på all-time scoringsliste

LeBron James passerede i nat Wilt Chamberlain som den femte mest scorende i NBAs historie.

Natten til torsdag passerede LeBron James endnu en enorm milepæl, da han passerede Wilt Chamberlain som den femte mest scorende spiller i NBAs historie.

Det skete i kampen mod Portland Trail Blaizers, som LeBron James og co. vandt med 126-117. LeBron James selv var on fire og producerede 44 point, 10 rebounds og ni assist.

Det var med et and-one straffekast, at LeBron James nåede de magiske 31.420 point, der var nok til at passere Wilt Chamberlain på listen. Han scorede efterfølgende fem point og nåede i alt op på 31.425 point.

Næste spiller på listen er en mand, som LeBron James gennem årene er blevet sat op imod som den bedste spiller i NBA. Den tidligere Chicago Bulls-stjerne, Michael Jordan, er nummer fire på liste med 32.292 point – 867 point mere end LeBron James.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.